Ο αλουμινάς (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να αλλάξω τα αλουμίνια στο σπίτι μου και το ανέλαβε κάποιος από τη περιοχή. Μια Παρασκευή πρωί, ήρθαν δύο Έλληνες και ένας Πακιστανός. Μέχρι να ξηλώσουν και να τοποθετήσουν, τους πήρε το βράδυ.

Τότε τους πρότεινα να τους κάνω το τραπέζι, αλλά ο Πακιστανός και το αφεντικό αρνήθηκαν. Δέχθηκε ο άλλος που είχε να κάνει κάποιες λεπτομέρειες ακόμη, και αν δεν προλάβαινε θα ερχόταν και την επομένη.

Την ώρα που τρώγαμε, έμαθα ότι έμενε στην άλλη άκρη της Αθήνας και ότι δούλευε στα ρεπό του σαν αλουμινάς. Η κανονική του δουλειά, νοσοκόμος. Είναι γύρω στα 34-35, κανονικός στο ύψος και αρκετά γοητευτικός. Του πρότεινα, μια και ήπιαμε αρκετές μπίρες, να μείνει στο σπίτι και θα του έδινα εγώ κάτι να βάλει μετά το ντους.

Όταν μπήκε στο μπάνιο, μου φώναξε να του πάω μια πετσέτα γιατί δεν είχε. Όταν την πήγα, είδα ότι η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. Έριξα μια διστακτική ματιά προς τα μέσα και έμεινα! Τι κορμί! Θεός! Γυμνασμένη πλάτη, μυς, γεροδεμένα πόδια και ένα μικρό στητό κωλαράκι, για φάγωμα.

Τότε γύρισε. Με βλέπει να τον κοιτάω και έχω μείνει κάγκελο. «Τώρα την κάτσαμε!», σκέφτηκα και άρχισα να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα. Όμως τα μάτια μου δεν αφήνουν στιγμή ένα μακρύ και λεπτό καυλί με μεγάλα αρχίδια. Οι κοιλιακοί του διαγράφονται μέσα από τους αφρούς. Οι ρώγες του ερεθισμένες από την επαφή τους με το νερό. Εγώ… έχω μείνει μαλάκας! Αυτός χαμογελάει.

-    «Αν δεν είσαι πούστης, φύγε! Αν είσαι, τη γάμησες!», μου λέει.

Εγώ ούτε απαντώ, ούτε κουνιέμαι. Ακίνητος. Βγαίνοντας από τη μπανιέρα μέσα στους αφρούς, με πλησιάζει και μου πιάνει το καυλί. Όρθιο, στητό και σκληρό. Με φιλάει και αρχίζω να συνέρχομαι. Του πιάνω το στητό του κωλαράκι και τον κολλάω πάνω μου.

Με πιάνει από τα μαλλιά και με κατεβάζει χαμηλά. Όταν τον πήρα στο στόμα μου, άρχισε να μεγαλώνει και να χοντραίνει. Με τα παιχνίδια της γλώσσας μου, δεν άργησε να με ποτίσει με τα χύσια του.

Με σήκωσε όρθιο και με έσπρωξε στη κρεβατοκάμαρα. Σκίζοντας τα ρούχα μου, με έβριζε και τράβαγε δεξιά και αριστερά. Όταν με έγδυσε τελείως, άλλαξε και η συμπεριφορά του. Με έγλειψε σε όλο μου το σώμα και ειδικότερα στη τρύπα μου.

Όταν άρχισα να έχω σπασμούς από την καύλα, ζήτησε προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου. Γλυκά και τρυφερά στην αρχή… και όλο και πιο βίαια στη συνέχεια...