Το ξέσκισμα μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Στο σεξ έχω κάνει τα πάντα. Παρτούζα με πέντε άντρες, λεσβιακό κλπ. Το μόνο που δεν έχει γίνει, είναι να με πηδήξει μαύρος. Το κατάφερα ένα πρωί, όταν άνοιξα το παράθυρο του σπιτιού και είδα έναν μαύρο που πουλούσε cd.

Τον φώναξα μέσα και δέχτηκε αμέσως βλέποντας με, γιατί κάθε άντρας που με έχει δει θέλει να με γαμήσει. Όταν μπήκε μέσα, του έπιασα την πούτσα χωρίς να χάσω χρόνο.

-    «Θες να την δοκιμάσεις παλιοπουτανάκι;», μου είπε.

Του κατέβασα το τζιν και μόλις την είδα, καύλωσα! Στην αρχή του έπαιξα μαλακία και του έγλειφα τα αρχίδια. Σε λίγο ήρθε η ώρα για την πίπα. Του έγλειφα το κεφάλι κι αυτή σκλήρυνε. Όταν την έβαλα όλη μέσα μου, κόντεψε να εκραγεί!

Με γύρισε στα τέσσερα και με πήρε από τον κώλο και παραλίγο να λιποθυμήσω. Τα βογγητά μου τα άκουγε όλη η γειτονιά.

-    «Έτσι μωρή καριόλα! Πάρτον! Σε σκίζω‼!»

-    «Σκίσε με γαμιά μου! Είμαι η πουτάνα σου! Κάνε μου ότι θες!»

Μου τραβάει τα μαλλιά και νιώθω την απόλυτη ηδονή…! Βάζω δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου το οποίο είχε υγρανθεί. Με γύρισε και μου γάμησε το μουνί ενώ μου δάγκωνε τα βυζιά.

Τόσο βαθιά δε μου τον είχε καρφώσει κανένας! Βγήκε από το μουνί και ήρθε στο στόμα. Του πήρα άλλο ένα τσιμπούκι και μόλις είπε ότι χύνει, του τον δάγκωσα. Το σπέρμα του πετάχτηκε στο στόμα μου και στο στήθος μου.

Τα κατάπια όλα και του καθάρισα το τέρας του με το στόμα μου. Του είπα να ξανάρθει και μου είπε ότι θα φέρει και άλλους δυο μαζί. Ερεθίζομαι μόνο με την ιδέα...