Πίπα στο φίλο μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας, με λένε Αλέξη και είμαι 22. Όλα άρχισαν από το γυμνάσιο όταν είχα γνωρίσει το Χρήστο. Κάναμε πολύ παρέα, βγαίναμε κάθε μέρα μαζί βόλτες για καφέ κτλ. Κάποιες μέρες όταν γυρίζαμε από το σχολείο, πηγαίναμε και τραβούσαμε μαλακία οι δυο μας βλέποντας τσόντες στο σπίτι του.

Είχα παρατηρήσει ότι ήταν τόσο ωραία η πούτσα του. Τόσο γλυκιά που σου άνοιγε την όρεξη και ήθελες να του την αρπάξεις από τα χέρια και να την παίζεις εσύ! Ο Χρήστος είναι ψηλό αγόρι και όσο να ‘ναι έχει αρκετά μεγάλη πούτσα. Σε εκείνη την ηλικία ο δικός μου πούτσος ήταν ο μισός από τον δικό του. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το πουτσοκέφαλο του! Ήταν τεράστιο!

Τέλος πάντων κάπως έτσι κυλούσαν εκείνα τα χρόνια. Μαλακία στη μαλακία με το Χρήστο στα σπίτια όταν βρισκόμασταν και όχι μόνο. Πηγαίναμε σε παρκάκια και κρυβόμασταν σε κάτι σπιτάκια ή θάμνους και τους παίζαμε συνέχεια!

Όταν τα χρόνια πέρασαν και τελειώσαμε και το Λύκειο περάσαμε σε κάποιες σχολές. Εγώ στην Κρήτη και αυτός στην Αθήνα. Είχαμε χαθεί τελείως. Δεν μιλούσαμε ούτε στο τηλέφωνο καθόλου.

Μια μέρα που λες, τον είδα στον ύπνο μου και του έπαιρνα πίπα. Μου άρεσε πολύ. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό να τον βρω και να του το πω και ότι γίνει.

Πήγα στην Αθήνα μετά από λίγες μέρες και βγήκαμε για καφέ. Μιλούσαμε για άσχετα πράγματα και όχι για σχέσεις γκόμενες ή κάτι ανάλογο. Μέχρι τότε το μυαλό μου, μου το είχαν πάρει οι γυναίκες. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα πήγαινα με άντρα. Πήγαμε σπίτι του μετά και του λέω ότι θέλω να τραβήξουμε μαλακία.

-    «Βάλε τσόντα!», του λέω.

Μόλις βάζει νοιώθω την πούτσα μου να σηκώνεται. Του λέω:

-    «Θέλω  να γδυθούμε τελείως».

Το έκανε αμέσως όπως κι εγώ. Η πούτσα του ήταν τεράστια! Του είπα τι είχα δει στον ύπνο μου και μου λέει:

-    «Πάμε στο κρεβάτι!»

Με έβαλε από κάτω ανάσκελα και ξάπλωσε από πάνω μου. Πρώτη φορά είχα την πούτσα του τόσο κοντά να κολλάει στη δικιά μου. Έπιανα και τις δύο πούτσες μαζί και ήμουν τόσο χαρούμενος με αυτό που είχα εκείνη τη στιγμή! Ήθελα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να του φάω την πούτσα! Να την βάλλω στο στόμα μου.... να του την παίξω και να χύσει μέσα μου.

Ξαπλώνει αυτός στο κρεβάτι και σκύβω και του γλείφω τα αρχίδια. Ήταν τόσο μαλακά! Μετά άρχισα να τον πιπώνω και στο τέλος έχυσε μέσα μου. Το σπέρμα του ήταν καυτό! Σταγόνα δεν άφησα! Μου ζήτησε να με γαμήσει από τον κώλο αλλά δεν τον άφησα.

-    «Είναι νωρίς…», του λέω. «Την επόμενη φορά σου υπόσχομαι ότι θα κάτσω».

Αυτή ήταν η ιστορία μου.