Η πρώτη μου παρτούζα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα άρχισαν το προηγούμενο Σάββατο. Ξεκίνησα με μόνο στόχο στο μυαλό μου ένα one night stand. Φόραγα ένα σούπερ μίνι σορτς και από πάνω μια μπλουζίτσα που αποκάλυπτε το στήθος μου και καφέ 12ποντες μπότες.

Το μπαρ ήταν γεμάτο από άντρες και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα σε ένα τραπέζι με τρεις. Ο ένας μου είπε αν ήθελα να περάσουμε καλά. Αμέσως βρεθήκαμε σε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνουμε σπίτι του. Με αυτόν κάτσαμε πίσω και οι άλλοι μπροστά. Μου ζήτησε πίπα και αμέσως η πούτσα του βρέθηκε στο στόμα μου που τη ρούφαγα με μανία.

Μου χούφτωνε τον κώλο και προσπαθούσα να την βάλω πιο βαθιά στο στόμα μου. Σε λίγο τα χύσια του πετάχτηκαν στο στόμα μου και τα κατάπια με ευχαρίστηση. Όταν φτάσαμε σπίτι του ο Ν. με κόλλησε στον τοίχο και μου γάμαγε τον κώλο με μανία ενώ εγώ του φώναζα να με σκίσει πιο βαθιά γιατί ήμουν η πουτάνα τους και έτσι έπρεπε να με γαμήσουν.

Ο πρώτος μας έβγαζε βίντεο με το κινητό την ώρα που εγώ ήμουν στα τέσσερα με μια πούτσα στον κώλο και μια άλλη στο στόμα. Ο άλλος άφησε το βίντεο και η πούτσα του μπήκε στο υγρό μουνάκι μου. Ότι καλύτερο μέχρι στιγμής.

Ο Ν. έχυσε στον κώλο και στην πλάτη μου ενώ στους άλλους έπαιξα μαλακία ταυτόχρονα και με έχυσαν και οι δυο στο στόμα και στο στήθος. Κοιμηθήκαμε μαζί και το πρωί τους ξύπνησα με ένα χορταστικό τσιμπούκι στον καθένα...