Γνώρισα τον έρωτα στα πενήντα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι παντρεμένος τριάντα χρόνια και πριν από λίγο καιρό κάποιες επιθυμίες μου ακατανίκητες με κυρίευσαν να κάνω έρωτα με άντρα.

Ίσως έφταιξε το γεγονός ότι σταμάτησε να με ελκύει σεξουαλικά η γυναίκα μου. Ίσως κάτι άλλο απροσδιόριστο μέσα μου με ώθησε να ζητήσω γνωριμία με το ίδιο φύλλο. Στην αρχή ντρεπόμουν να είμαι ειλικρινής και μόνο να το παραδεχτώ. Σιγά - σιγά όμως ξεπέρασα τους αρχικούς δισταγμούς μου και επεδίωξα μέσω chat να γνωριστώ με κάποιον.

Υπόψη ότι η γυναίκα μου δεν γνώριζε τίποτα. Απλά κάποιες υποψίες εξέφραζε κατά καιρούς από το γεγονός ότι δεν είχαμε σεξουαλικές σχέσεις. Η μόνη σεξουαλική σχέση που είχα, ήταν με μια γνωστή μου από το γραφείο που κι αυτή εξελίχτηκε διαφορετικά.

Δηλαδή έπαψα να την πηδάω από κάποιο διάστημα και μετά, κι αυτή ανέλαβε να με πηδάει, βλέποντας ότι μου άρεσε περισσότερο από το να την πηδάω. Κι αυτή βέβαια παντρεμένη κι ερωτευμένη μαζί μου, γι’ αυτό άλλωστε και δέχτηκε τον ρόλο αυτό. Δεν μου έφτανε όμως αυτό, ήθελα να πηδηχτώ με άντρα.

Βρέθηκα λοιπόν ένα βράδυ με ένα παλιό μου φίλο σ’ ένα μπαράκι, όπου μετά από ποτά και τσιγάρα του εξομολογήθηκα... την αμαρτία μου. Έπεσε καταρχάς από τα σύννεφα! Δεν το πίστευε και μετά από διεξοδική συζήτηση, κατάλαβε ότι πράγματι ήταν έτσι.

Του ζήτησα να είναι αυτός ο πρώτος μου εραστής, και τον έπεισα να πάμε σπίτι του. Ήταν πρόσφατα χωρισμένος κι έμενε μόνος. Εκείνο το βράδυ θα μου μείνει βαθιά χαραγμένο. Ένιωσα τον έρωτα όπως πραγματικά τον φανταζόμουν. Θα επανέλθω για λεπτομέρειες...