Παρτούζα με τα όλα της (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μια μέρα είχαμε κανονίσει με τους κολλητούς μου να μαζευτούμε στο σπίτι ενός παιδιού και να τα πιούμε. Έλα όμως που ο Δημήτρης (αυτός που είχε το σπίτι) έχει πολλές κατακτήσεις ο άτιμος και τον πήρε τηλέφωνο μια γκόμενα για να του εξομολογηθεί για άλλη μια φορά τον έρωτά της.

Αυτός λοιπόν της είπε να περάσει από το σπίτι του να του τα πει από κοντά και να φέρει μαζί και τρεις φίλες της (εμείς ήμασταν τέσσερις. Οι δυο το είχαμε ξανακάνει κάνα δυο φορές και οι άλλοι ήταν παρθένοι).

Ήρθαν λοιπόν μετά από καμιά ωρίτσα ντυμένες πολύ βαριά για άνοιξη. Τέλος πάντων, πήρε ο Δημήτρης στο δωμάτιο των γονιών του τη μια για να του "μιλήσει" και μείναμε οι υπόλοιποι στο σαλόνι.

Σε κάποια φάση ενώ εμείς τα λέγαμε, μπαίνει ο Δημήτρης με την κοπελιά στο σαλόνι κι αυτή ήταν ολόγυμνη. Πήραν το μήνυμα οι άλλες και αφού χαμήλωσαν τα φώτα βάλανε μια κασέτα που είχανε φέρει μαζί τους και αρχίσανε να μας κάνουνε στριπτίζ.

Μετά από μισή ώρα και αφού εμείς είχαμε φτάσει σε σημείο να τραβάμε μαλακία μας έπιασαν και αρχίσανε να μας παίρνουν πίπες αλλάζοντας μεταξύ τους. Ε, μετά από δύο ώρες και αφού είχαμε κάνει ότι πιθανή στάση ξέραμε και αφού τις παίρναμε την κάθε μια τρεις μαζί και είχαμε κουραστεί, αυτές άρχισαν να χαϊδεύονται και να το κάνουν μεταξύ τους.

Το πρωί ξυπνήσαμε όλοι μαζί στο πάτωμα του σπιτιού του Δημήτρη και επαναλάβαμε ακόμα μια φορά αυτά που είχαμε κάνει. Από τότε δεν υπήρχε κανένας παρθένος στην παρέα και με τις κοπέλες γαμιόμαστε όπου βρούμε.