Σε μια μακρινή παραλία (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μια παρέα είχαμε συμφωνήσει να πάμε για θάλασσα στην άλλη άκρη του νησιού. Δύο ώρες δρόμο με τα’ αυτοκίνητο. Και όχι μόνο. Μετά είχαμε να περπατήσουμε και 6 χλμ. από ένα μονοπάτι πάνω σε μια απόκρημνη πλαγιά, ώσπου να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Ξεκινήσαμε χαράματα, για να φτάσουμε νωρίς, πριν αρχίζει να ζεσταίνει ο ήλιος. Τελικά, περπατήσαμε μόνο 2 χλμ. γιατί βαρεθήκαμε κάπως, και μας πήρε και η ώρα. Διαλέξαμε ένα σημείο της παραλίας εκεί που η πλαγιά χαμήλωνε και είχε πρόσβαση και κάναμε το μπάνιο μας εκεί.

Κάποια ώρα αργότερα, έρχεται μια βάρκα με κάτι τουρίστες πάνω. Ήταν μια μικρή οικογένεια, άντρας, γυναίκα κι ένα κοριτσάκι. Σταμάτησε στον κολπίσκο όπου καθόμασταν κι εμείς. Μόλις καμιά δεκαπενταριά μέτρα μπροστά μας. Οι άνθρωποι πάνω στην βάρκα φαινόταν καθαρά, και μας έβλεπαν κι αυτοί σίγουρα.

Τότε παρατηρήσαμε (τα αγόρια της παρέας) ότι η γυναίκα στην βάρκα ήταν… γυμνή. Τσίτσιδη. Εντελώς. Και έκανε βουτιές από την βάρκα. Τι θέαμα!

Είχαμε και κιάλια μαζί μας και κάναμε κάνα δυο προσπάθειες να... απολαύσουμε τα κάλλη της γυμνής 'επισκέπτριας' καλύτερα, κρυμμένοι πίσω από τους βράχους της παραλίας. Όμως σύντομα σταματήσαμε γιατί φαινόμασταν καθαρά. Η απόσταση ήταν μικρή. Απ’ ότι φαίνεται, η γυναίκα στην βάρκα το κατάλαβε, κι έβαλε το μαγιό της.

Στον γυρισμό, πάνω στο μονοπάτι στην απόκρημνη πλαγιά, είδαμε και πάλι την βάρκα που είχε πια απομακρυνθεί από το σημείο που βρισκόμασταν πριν. Ε, τότε πήραμε τα κιάλια να κοιτάξουμε καλύτερα. Απογοήτευση όμως. Η 'καλλονή' είχε βάλει το μαγιό της.

Όμως.... αυτή τη φορά, ο άντρας ήταν γυμνός. Ολόγυμνος. Απολαμβάνοντας τον ήλιο. Ήταν τώρα η σειρά των κοριτσιών που ήταν μαζί μας να απαιτήσουν τα κιάλια…