Σπουδές στην Αγγλία (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν δυο χρόνια είχα πάει για ένα Μάστερ στο Λονδίνο όπου έμελλε να περάσω δυο χρόνια υπέροχα. Την πρώτη μου εβδομάδα εκεί είχα πάει σε ένα κλαμπ με ένα φίλο μου στο Κάμπτεν Πάλας και εκεί έγινε το μοιραίο. Εκεί που χορεύαμε στους ρυθμούς της τρανς δίπλα μας ήταν τρεις κοπέλες η μια καλύτερη από την άλλη.

Αυτό που έκανε να τις προσέξω ήταν γιατί η μια ήταν μία Αγγλίδα με ένα υπέροχο και τεράστιο στητό στήθος, μια Μαλαισιανή Κινέζα με υπέροχο πεταχτό κωλαράκι που ξεχείλιζε από το στενό της σορτσάκι και μια μαύρη καλλονή με σώμα αίλουρου που κάθε άντρας θα ήθελε να τον τυλίξουν.

Τέλος πάντων, δίπλα - δίπλα ήμασταν, δεν αργήσαμε να καταλήξουμε να χορεύουμε παρέα. Μετά, κατά το ξημέρωμα, πήγαμε στο σπίτι μιας από της κοπέλες που ήταν φοιτήτριες στο Μίντλσεξ, προκειμένου να πιούμε κανένα ρόφημα και να ξεμεθύσουμε λιγάκι μέχρι να ξεκινήσει να λειτουργεί το μετρό. Όταν πήγαμε εκεί ήμασταν όλοι τύφλα και γελούσαμε σπαστικά μέχρι που σταματήσαμε και αρχίσανε τα χάδια και τα χουφτώματα.

Εκεί εμείς τα ψιλο-παίξαμε μιας και δεν περιμέναμε αυτές να κάνουνε το πρώτο βήμα πάντως εμείς δεν καθυστερήσαμε και ανταποκριθήκαμε.

Ο φίλος μου άρχισε να μπαλαμουτιάζει την μαύρη ενώ η Μαλαισιανή του έπαιρνε μια μεγαλοπρεπέστατη πίπα. Εμένα η αγγλίδα με είχε πνίξει με τα στήθια της που είχανε σκληρύνει οι ρώγες της και μου ξύνανε το πρόσωπο. Δεν καθυστέρησε και μου πήρε τον πούτσο στο στόμα και μετά την καβάλησα ενώ αυτή ούρλιαζε από ηδονή.

Μετά μου ήρθε και η Μαλαισιανή όπου μου ζήτησε να της κάνω πρωκτικό και μετά συνεχίσαμε με όλες τις γνωστές στάσεις. Το όργιο έληξε όταν έχυσα πάνω στις γλώσσες της Αγγλίδας και της μαύρης. Από τότε και μετά με δυσκολία διάβαζα τα μαθήματά μου μιας και οι συχνές παρτούζες μας κούραζαν και που καιρός για διάβασμα.

Γι’ αυτό το λόγο καθυστέρησα ένα χρόνο να πάρω το Μάστερ. Βέβαια τώρα που έφυγα από Λονδίνο δεν έχασα την επαφή αλλά συνεχίζουμε να επικοινωνούμε και να βλεπόμαστε όσο μπορούμε μιας και το καλοκαίρι περάσαμε υπέροχες διακοπές στη Μύλο όπου τα βογκητά και οι κραυγές ηδονής έδιναν και έπαιρναν. Αλλά και τώρα μιας και η ώρα της αλλαγής της χιλιετίας μας βρήκε σε μια παρτούζα στην Αράχοβα.