Στο λεωφορείο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αρκετά χρόνια πριν, γύρω στο 2001, βρέθηκα στο λεωφορείο που επιβιβαζόμουν καθημερνώς, με διαδρομή από τον χώρο εργασίας μου προς στο σπίτι μου. Αυτή η διαδρομή όμως ήταν διαφορετική.

Να αναφέρω βέβαια πως ήμουν ενήλικας, αλλά αρκετά μικρός, οπότε οι καύλες που με πλημμύριζαν καθημερινά ήταν πολλές και έντονες! Περίμενα το λεωφορείο λοιπόν και μόλις έφτασε, επιβιβάστηκα αλλά ήταν σχεδόν γεμάτο και αναγκάστηκα να καθίσω όρθιος, μπροστά από τα καθίσματα.

Ακριβώς μπροστά μου, καθόταν μια κοπέλα, όχι λεπτή, αλλά ούτε παχουλή, αρκετά εμφανίσιμη, μακριά μαύρα μαλλιά, φορώντας ένα απίστευτα βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε το 85% του στήθους της, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο (πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα λέγαμε ιδανικό ή φυσιολογικό). Η κοπέλα ήταν περίπου στην ηλικία μου, αν όχι λίγο μεγαλύτερη.

Την παρατήρησα αμέσως με το που μπήκα και στάθηκα, αλλά στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν δεν σταμάτησα να καρφώνω το βλέμμα μου στο στήθος της! Η στύση μου ήταν αστραπιαία και πολύ έντονη, ενώ ο καθένας θα μπορούσε να τη διακρίνει, καθώς φορούσα ένα λινό παντελόνι. Ένιωσα απίστευτα, βλέποντας σχεδόν γυμνό το στήθος της και το καυλωμένο «φορτίο» του παντελονιού μου μόλις λίγα εκατοστά μακριά της!

Με κοίταξε μια φορά «δειλά». Η πρώτη και η τελευταία φορά που το έκανε. Δε θα έμενα αρκετή ώρα στο λεωφορείο, η στάση μου ήταν κοντά, οπότε αποφάσισα να τολμήσω κάτι και ακούμπησα τον πούτσο μου πάνω στον ώμο της. Το κατάλαβε, αλλά δεν αντέδρασε. Τότε συνέχισα να τον πιέζω πάνω της και καύλωνα όλο και περισσότερο στην ιδέα πως η άγνωστη κοπέλα μπροστά μου απολάμβανε τη στύση του καυλιού μου, καθισμένη σε θέση λεωφορείου!

Συνέχιζα να τον τρίβω πάνω της, αλλά έφτασε η στιγμή να κατεβώ. Απομακρύνθηκα και την κοιτούσα συνεχώς, περιμένοντας ένα της βλέμμα για να της γνέψω κι εγώ για να κατέβει μαζί μου και να γνωριστούμε πιο κατάλληλα. Δυστυχώς αυτό το βλέμμα δεν ήρθε ποτέ.

Σκέφτομαι πλέον, πως θα μπορούσα να είμαι πιο τολμηρός. Θα μπορούσα επίσης να μη φερθώ «χαζά» και να μην κατέβω στη δική μου στάση, αλλά στη δική της. Είναι ένα από τα περιστατικά που φερόμαστε μαλακισμένα και μετά το σκεφτόμαστε και λέμε «αν είχα κάνει αυτό...», «αν είχα κάνει το άλλο...».

Όπως και να έχει, ήταν μια στιγμή που με καύλωσε απίστευτα (σε πολλές περιπτώσεις και περισσότερο από ορισμένες συνευρέσεις μου με γυναίκες!) και με ώθησε σε πάμπολλα παιχνίδια με τον πούτσο μου, σκεφτόμενος εκείνη τη φάση και τι θα μπορούσε να συμβεί αν ήμουν πιο τολμηρός...

ΥΓ.: 100% αληθινή ιστορία (σε γραμμή λεωφορείου στον Άγ. Δημήτριο, κοντά στο Μετρό).