Το ζευγάρι κι εγώ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιώργο και η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν δέκα μέρες στον Πύργο. Έχω βγει για καφέ σε μια καφετέρια και καθόμουν μόνος μου και χάζευα. Κάποια στιγμή το βλέμμα μου πέφτει σε ένα ζευγάρι που με κοιτούσε και κάτι έλεγαν μεταξύ τους. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με κοιτούσαν επίμονα.

Όταν κατάλαβαν ότι τους είδα, ο άντρας σταμάτησε να κοιτάζει και κοιτούσε μόνο η γυναίκα και μου έκανε κάτι νοήματα. Ήταν ένα ζευγάρι γύρω στα τριάντα και η γυναίκα ήταν, με μια λέξη μουνάρα. Ξανθιά γύρω στο 1.75, με μακρύ ίσιο μαλλί. Ο άντρας ωραίος τύπος, εμφανίσιμος.

Αφού έγινε παιχνίδι με τα μάτια για αρκετή ώρα, ξαφνικά σηκώνεται η γυναίκα, δίνει ένα φιλί στον τύπο και πάει προς την τουαλέτα κάνοντας μου νόημα να ακολουθήσω. Με είχε καυλώσει τόσο, που δεν το σκέφτηκα καθόλου και ακολούθησα.

Φτάνοντας στην τουαλέτα με περίμενε στην πόρτα και μου συστήθηκε. Την έλεγαν Ελένη και μου είπε ότι είχαν έρθει για λίγο στην πόλη μου για κάτι δουλειές και ήθελαν έναν άντρα για να περάσουν τη νύχτα μαζί. Κανονίσαμε τι ώρα να πάω στο ξενοδοχείο τους και γύρισα στη θέση μου.

Όταν πήγα στο ξενοδοχείο, με περίμεναν και οι δυο με τα εσώρουχα στο δωμάτιο. Αφού τελείωσαν οι συστάσεις, με άφησαν να κοιτάω που η Ελένη έκανε τσιμπούκι στον Κώστα. Εγώ έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω.  

Αμέσως η Ελένη τον πήρε στο στόμα και μας είπε ότι θέλει να την γαμήσουμε μαζί και από τις δυο τρύπες της. Έκατσε πάνω στην πούτσα του Κώστα με την μουνάρα της και με κάλεσε να μπω στον κώλο της.

Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει από την καύλα μου και δεν άργησε να χύσει και να της γεμίσει τον κώλο με χύσια. Όλο το βράδυ γαμιόμαστε και όταν ήρθε η ώρα να φύγω, αλλάξαμε τηλέφωνα να ξαναβρεθούμε όταν θα ξαναρχόταν.