Βάλε με σε πειρασμό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αχ! Αυτά τα δάχτυλά σου. τι θαυματουργά που είναι! Ένα από τα δέκα γλιστρά πάνω στους κοιλιακούς μου εκτείνοντας την πορεία του προς τα πλευρά μου. Κάποια άλλα κάνουν βόλτες στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα εκτός από δυο που τα κρατάς για το φινάλε, ζυγίζουν το βάρος των αρχιδιών μου. Τα δυο εναπομείναντα, ο δείκτης και ο αντίχειράς σου, λικνίζουν τον πούτσο μου. Δεξιά - αριστερά. Πιέζουν τον πάντα πρόθυμο πούτσο μου να σκληρύνει και να παραμείνει όρθιος ακόμα και όταν εκείνα τον αφήσουν μόνο του.

Θα μου άρεσε όμως να βγάλεις κι εσύ έξω τον πούτσο σου. Θα μου ήταν πιο εύκολο αν έχω μια πρόσφατη εικόνα του να καυλώσω. Θα μου ήταν πιο εύκολο να καυλώσω κοιτάζοντάς τον με λεπτομερή σεβασμό να γίνεται πρόδρομος της δικής μου τεράστιας στύσης. Εσύ όμως έχεις άλλα σχέδια στο μυαλό σου.

Ένα από τα δάχτυλά σου γλιστράει απαλά πάνω στα σαρκώδη χείλια μου και τα υγραίνει. τα βερνικώνει με μια στιλπνή γυαλάδα που προέρχεται από τα δικά μου σάλια. Πάλλομαι ολόκληρος και η αναπνοή μου συναντά πλήθος εμποδίων. Ανασηκώνω το κορμί μου φέρνοντας την κωλοτρυπίδα μου πιο κοντά στον πούτσο σου. Χωρίς να τον βλέπω, τον αισθάνομαι. Τον αισθάνομαι να ταλαντεύεται μέσα στο σλιπ σου. Η αναπνοή σου κάνει εγκαύματα στον λαιμό μου.

Τα μπράτσα σου αγκαλιάζουν το στήθος μου καθώς σου τραβάω το σλιπ και κρατώ τον πούτσο σου σαν πολύτιμο αντικείμενο με τα δάχτυλά μου. Τσιμπώντας τον, χαριτωμένα, τον βλέπω να τινάζεται και να βρέχει τα δάχτυλά μου που παίζουν αμέριμνα μαζί του. Ανατριχιάζεις στο άγγιγμά μου. Ένας αναστεναγμός δραπετεύει από τα χείλια σου καθώς ενώνω τα χέρια σου με τα δικά μου και το στήθος σου γίνεται ένα με το δικό μου.

Γλιστρώ ξανά τα δάχτυλά μου πάνω στον πούτσο σου και τ’ αφήνω να βραχούν από τους χυμούς σου. Μαζί βρίσκουμε έναν ρυθμό που θα αποσβήσει την ερωτική δίψα μας. Ο αντίχειράς σου πειράζει τον πούτσο μου και τον τινάζει πέρα - δώθε. Πέρα - δώθε. Ο γδούπος που ακούγεται μαρτυρά το βάρος και την σκληρότητά του. Την ίδια στιγμή, ο πούτσος σου μεγαλώνει και σηκώνεται ψηλά καθώς τον πλησιάζουν τα χέρια μου.

Τον αισθάνομαι να πάλλεται. Τον βλέπω να συσπάται. Ακόμα κι αν μπορούσα, με τίποτα, δεν θα απέρριπτα το κύμα της ευχαρίστησης που απειλούσε να με πνίξει. Θέλω όσο τίποτα άλλο να χώσεις τον ζεστό πούτσο σου μέσα μου και να απελευθερώσεις όσο το δυνατό περισσότερη ποσότητα σπέρματος για να σβήσεις τη φωτιά που άναψες στο κορμί μου. Πρόσεξε. Θα έρθει και η σειρά σου.