Η μαμά μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 23 χρονών και τα τελευταία επτά χρόνια τραβάω άπειρες μαλακίες για τη μαμά μου. Είναι 45 χρονών γύρω στο 1.65 περίπου 60 κιλά με μεγάλα βυζιά 4 νούμερο και μπουκλέ καστανά μαλλιά, αλλά το δυνατό της σημείο είναι ο μεγάλος κώλος της σε στιλ λάτιν.

Όλα ξεκίνησαν πριν επτά χρόνια όταν γυρνούσαμε σπίτι με τη μαμά μου βραδάκι μέσα από στενά για να κόψουμε δρόμο. Η μαμά μου φορούσε ένα πολύ στενό τζιν που διέγραφε πάρα πολύ τον κώλο της, γόβες κι ένα μπουφανάκι από πάνω. Θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια αυτά που φορούσε… πως θα μπορούσα να τα ξεχάσω άλλωστε!

Κάποια στιγμή, είδα έναν άνδρα να περπατάει πίσω μας και παρατήρησα ότι κοιτούσε το κώλο της και ψιθύριζε διάφορα… κάτι που έπιασε το αφτί μου ήταν:

-    «Αχ! Τι μαμά είσαι εσύ!»

Όταν μπήκαμε μέσα από ένα παρκάκι που ήταν πιο σκοτεινά, ο άνδρας πλησίασε κι άλλο και ξαφνικά, τον βλέπω να είναι ακριβώς πίσω από τη μαμά μου και να της πιάνει τον κώλο.. Θυμάμαι τη παλάμη του χαρακτηριστικά να σφίγγει το κωλομέρι της μαμάς μου και να της λέει:

-    «Μουνάρα μαμά, γαμήσι που θέλεις..»

Η μάνα μου τρόμαξε κι έβγαλε μια φωνή

-    «Αχ..!»

Και ενώ αυτός έφευγε γρήγορα, γυρίζει και του λέει η μαμά μου:

-    «Άντε πάνε να τραβήξεις μαλακία τώρα ανώμαλε..!»

Εγώ είχα μείνει αμίλητος! Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχα ερεθιστεί τόσο πολύ από το σκηνικό, που μετά σπίτι τράβηξα τρεις μαλακίες για να ηρεμήσω.  Σκεπτόμουν τον τύπο να χουφτώνει τη μαμά μου και καύλωνα συνέχεια. Από τότε, την παίρνω συνέχεια μάτι σε τουαλέτα όταν αλλάζει, αρκεί να τη βλέπω γυμνή. Επίσης, με ερεθίζει πολύ όταν στο δρόμο βλέπω άλλους να κοιτούν το κώλο της ή τα βυζιά της και να σκέπτονται πρόστυχα γι’ αυτήν.

Στην επόμενη ιστορία, θα σας διηγηθώ κι άλλα ζουμερά περιστατικά από μπανιστήρι στη μαμά. Αυτά! Γεια σας προς το παρόν.