Ακτινοβολία (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όταν τον βλέπω εκεί, να στέκεται γυμνός στην άκρη του δωματίου, και να με κοιτάζει ενώ γδύνομαι αργά μόνος μου, κύματα ευχαρίστησης οδηγούν σε ανοδική πορεία τον πούτσο μου. Περιμένω να με αγγίξει.

Ποθώ το κορμί του, το δέρμα του, τη μυρωδιά του, τον σκληρό σαν μέταλλο πούτσο του που λειώνει πάντα μέσα μου στο τέλος.

Αυτό είναι το καλό του να έχεις μια σχέση. δυο κορμιά να γλιστρούν σ’ έναν καυτό εναγκαλισμό και κάθε νεύρο να αντιδρά στην αίσθηση της ικανοποίησης.

Το δάχτυλό μου αγγίζει τα χείλια του, φέρνω το στόμα μου πάνω, δίπλα στο δικό του. Ο έρωτας ρέει σαν αίσθηση βαθιά στα κορμιά μας. Αισθάνομαι τη σκληρότητα του πούτσου του να υγραίνει τα μπούτια μου καθώς με καρφώνει αγκαλιάζοντάς με. Μετρώ τα δευτερόλεπτα μέχρι να βρεθεί ο πούτσος του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Με δυσκολία κρατιέμαι, ανυπομονώ.

Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, μου επιτρέπει να τον απολαύσω με το στόμα μου. Καυτή, υγρή, πρησμένη και πλήρης, η γλώσσα μου συγκλονίζεται από το μέγεθος και την σκληρότητα του πούτσου του. Τα σάλια μου τον βρέχουν ολόκληρο. Κρατώ την βάση του με το ένα μου χέρι και με σχετική ευκολία τον βάζω μέσα στο στόμα μου και τον βγάζω. τον βάζω, τον βγάζω.

Τα χείλια μου πιάνουν την βάλανό του, την τραβούν, την απορροφούν. Η πίπα που του κάνω είναι τόσο τέλεια που δεν μπορεί να περιγραφεί. Ο πόθος είναι ισχυρός. Η περαιτέρω αύξηση του μεγέθους του πούτσου του μου επισημαίνει την ευχαρίστησή του. τον βαθμό της απόλαυσής του. Ο πούτσος του ακτινοβολεί βαθιά μέσα στον λαιμό μου.

Τραβώντας τον έξω, πρησμένο από το πάθος, σκουπίζει τα χείλια του και ένας σωματώδης εναγκαλισμός έρχεται παρέα με μια μπλεγμένη ερωτική συνειδητοποίηση. Τα χύσια του, πηχτά, κυλάνε ακόμα στον λάρυγγά μου. Τα χείλια του με φιλούν.

Ανοίγει τα πόδια μου, πιάνει τον καυτό πούτσο του με το ένα του χέρι και ανταλλάσσουμε ένα βλέμμα που απεικονίζει τη θερμότητα και το πάθος. Η είσοδος του πούτσου του μέσα μου, με στέλνει έντονα σήματα της επικείμενης αποκορύφωσης.

Όλες οι ενισχυμένες απαιτήσεις μου θα γίνουν πραγματικότητα. Τα σεντόνια είναι βρεγμένα από τον ιδρώτα μας. το ίδιο και τα κορμιά μας.

Καθώς το πρόσωπό μου πυρακτώνεται από την ευδαιμονία, χύνει για μια ακόμα φορά. αυτή τη φορά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.