Ζωγραφική και σεξ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Άρχιζα να ζωγραφίζω και σε λίγο είχα χαθεί στον κόσμο μου. Τον ένιωσα κάποια στιγμή να έχει αράξει σε μια τεράστια πολυθρόνα και να με φωτογραφίζει όσο δούλευα. Κοίταξα τον πίνακα και είχα ζωγραφίσει με κάρβουνο και κόκκινο γκουάς ένα ζευγάρι σε μια ερωτική στάση. Είχαν περάσει δυόμιση ώρες.

Ήρθε πίσω μου. Με φίλησε στο λαιμό, χάιδεψε τα στήθη μου, γύρισα προς το μέρος του. Με φίλησε με πάθος. Όπως καθόμουν, στο πανύψηλο σκαμνί, άνοιξα τα πόδια μου και κόλλησε επάνω μου. Κολλήσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Φιλιόμασταν. Ξεκίνησε να με φιλάει πάλι στο λαιμό. Ρίγησα. Συνέχισε πιο χαμηλά. Με αργούς ρυθμούς με φιλούσε και με έγλειφε ως που τεντώθηκα προς τα πίσω και με τα χείλια του με ακούμπησε στις ρώγες. Ανατρίχιαζα και εκείνος συνέχιζε.

Σηκώθηκα. Με πήρε στη αγκαλιά του και κολλήσαμε στο τοίχο. Από το ανοιχτό παράθυρο δίπλα μας, ακουγόταν η βροχή. Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και τράβηξε προς τα επάνω το στρινγκάκι μου. Μπήκε στο μουνάκι μου. Ένας λυγμός ηδονής βγήκε από τα χείλη μου. Το τράβηξε κι άλλο... έλιωνα.

Μετά το έκανε στην άκρη και απαλά με το δάχτυλο με άγγιξε. Τα πόδια μου ήταν ήδη γύρω από την μέση του, τα έσφιξα δυνατά. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, κι οδήγησε τον πούτσο του στην μικρή μου τρυπούλα. Μπήκε όλος μέσα με ένα κάρφωμα. Φώναξα:

-    «ΝΑΙ...! Ααααα...! Αααα‼!»

-    «Μουνάρα μου... μουνάρα μου...» φώναξε.

Με γάμαγε δυνατά και γρήγορα. Είχαμε ιδρώσει απ\' την ένταση. Ήμουν κρεμασμένη από το λαιμό του και σχεδόν ούρλιαζα. Έχυνα και με φιλούσε ενώ τα καρφώματα του γινόντουσαν όλο και πιο δυνατά. Έχυνε κι εκείνος με ορμή. Είχαμε γεμίσει από τα χύσια του. Ήμασταν γυμνοί, όρθιοι και η ανάσα μας γρήγορη.

Κατέβασα τα πόδια μου από πάνω του. Όρθιοι ακόμα και κολλημένοι. Σε λίγο του είπα ότι πάω να πλυθώ. Με κοίταξε συγχυσμένος. Ήθελε να μείνω λίγο ακόμα κοντά του. Μάζεψα τα ρούχα μου. Πηγαίνοντας στο μπάνιο, με άρπαξε και μου έδωσε ένα φιλί και γέλασε. Έκανα ένα καυτό ντους. Πλύθηκα πολύ καλά και βγήκα. Ήμουν μισοντυμένη. Με είδε και είπε:

-    «Με καυλώνεις πάλι...»

Γέλασα κι άναψα ένα τσιγάρο. Ως που να το καπνίσω, βγήκε κι εκείνος. Ήμουν ακόμα με τα εσώρουχα, ενώ εκείνος έτοιμος, ντυμένος και καθαρός. Έβαλα κι εγώ τα ρούχα μου και φύγαμε να βρούμε κάτι ανοιχτό να φάμε.