Η φιλήδονη Μυρτώ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κάπνιζα και έπινα μέχρι που ένιωσα έτοιμος για καινούριο γύρο. Όλοι την είχαν πηδήξει και μολονότι είχε χύσει αμέτρητες φορές, έδειχνε ακόμα πεινασμένη. Η φιλήδονη Μυρτώ με την θεϊκή κορμάρα, στάθηκε στα τέσσερα και μας προκάλεσε με τον βελούδινο κώλο της.

-    «Μάγκες, πάρτε τον κώλο μου με τη σειρά!», απαίτησε.

Η ψωλή μου ήταν πολύ εξαντλημένη και άφησα τους άλλους να την γαμήσουν πρώτοι. Όταν ήρθε η σειρά μου, σηκώθηκα από τη θέση μου και κρατώντας στα χέρια μου το μπουκάλι της σαμπάνιας, έριξα το υπόλοιπο περιεχόμενο στη σχισμή του κώλου της. Έπειτα γονάτισα και έγλειψα κάθε σπιθαμή του επίμαχου σημείου της.

-    «Παίδαρε μου εσύ, με την αχαλίνωτη φαντασία!», μουρμούρισε φτιαγμένη.

Κράτησα ανοιχτά τα μουνόχειλα της και έχωσα στο μουνί της την έτοιμη να εκραγεί ψωλή μου. Για τον κώλο της είχα μια έκπληξη και προτού εκείνη το καταλάβει, του έχωσα το μακρύ λαιμό του μπουκαλιού της σαμπάνιας.

-    «Αυτό είναι γαμήσι!», ούρλιαξε εκείνη και βγάζοντας μια δυνατή κραυγή έχυσε από παντού.

Ο Γιώργος δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι και για να μην προδοθεί μου ζήτησε να μείνω μαζί τους όταν οι άλλοι ετοιμάστηκαν να φύγουν. Η Μυρτώ μας άφησε στο σαλόνι να τα λέμε και πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί.

-    «Τι να κάνω ρε Νίκο; Γουστάρω πολύ την μουνάρα της, αλλά η άλλη πως να στο πω, διαθέτει μεγάλη περιουσία…», ομολόγησε ο Γιώργος ανάβοντας τσιγάρο.

-    «Κράτα και τις δύο ρε μάγκα. Ποιος σε εμποδίζει; Παντρέψου τη Μίνα και κράτα γκόμενα την Μυρτώ. Ποιος θα στο απαγορέψει;», πρότεινα και είδα την ανακούφιση να λάμπει στο πρόσωπο του.

Το κουδούνι που χτύπησε επίμονα διέκοψε τη συζήτηση και στα μάτια του αυτή τη φορά διάβασα τον τρόμο.

-    «Ωχ, η αρραβωνιαστικιά μου!», μουρμούρισε και δίνοντας ένα σάλτο, όρμησε στο μπάνιο για να κρύψει όπως είπε, τη Μυρτώ.

Άνοιξα την πόρτα και βρέθηκα μπροστά σε ένα ζουμερό θηλυκό από εκείνα που περπατούν στο δρόμο και λικνίζονται με ρυθμό.. «Θέλω άντρα... Θέλω άντρα!!!».

«Μπράβο αρραβωνιαστικιά ο Γιώργος!», είπα από μέσα μου, ανταποδίδοντας το προκλητικό της βλέμμα.