Μια απίθανη σαραντάρα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι δεκαοκτώ χρονών και πριν δύο μήνες ήρθε και μετακόμισε στο διπλανό μας διαμέρισμα μια γκομενάρα γύρω στα σαράντα. Οι γονείς μου έλειπαν, όμως μου είχαν πει ότι κάποιος θα έρθει να μείνει δίπλα μας.

Η ώρα ήταν δώδεκα και το κουδούνι χτυπάει… ήταν το μουνί που σας λέω. Ήθελε να την βοηθήσω, εξηγώντας μου ότι επειδή μένει μόνης της δεν μπορεί η ίδια. Εγώ δέχτηκα, με οδήγησε στο διαμέρισμα της και έβαλε να κάτσω για να μου προσφέρει κάτι στην αρχή.

Καθώς καθόμουνα, έρχεται φορώντας ένα πολύ προκλητικό μπέιμπι ντολ. Εμένα ο πούτσος μου έγινε πύραυλος! Πρώτη φορά τέτοια καύλα! Αυτή έσκυψε να μου προσφέρει ένα γλυκό με τέτοια επιδεκτικότητα που φάνηκαν τα βυζιά της. Εγώ καύλωσα ακόμα περισσότερο.

Από το μυαλό μου πέρασε η ιδέα ότι ήθελε να την γαμήσω. Αυτή, μόλις κατάλαβε ότι την πήρα χαμπάρι, με ρώτησε αν καύλωσα. Εγώ κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά.  Αμέσως έπεσε πάνω και με έγδυσε. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί.

Στη συνέχεια συνέβησαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Αυτή είχε βάλει όλη την πούτσα μου μέσα στο στόμα και άρχισε να την γλείφει… η πούτσα κόντευε να λιώσει ενώ παράλληλα με τα χέρια της έτριβε τα παπάρια μου.

Δεν μπορούσα άλλο… άφησα το χύσι μου στη μούρη της. Αυτή με κοίταξε έχοντας γεμίσει χύσια και μου ζήτησε να την γλείψω. Εγώ άρχισα από τα βυζιά της…

Οι ρώγες της είχαν καυλώσει… άρχισα να τις πιπιλάω… σε λίγο έφτασα στο μουνί της. Ήταν ένα μουνί άλλο πράγμα! Εντωμεταξύ, αυτή πασάλειβε τα χύσια μου στα βυζιά της.

Ο πούτσος μου ξανασηκώθηκε και την ρώτησα αν θα φορέσω προφυλακτικό, αλλά αυτή δεν ήθελε. Τότε εγώ άρχισα να της βάζω τον πούτσο μου μέσα στο γλυκό της μουνάκι.

Αυτή φώναζε, εγώ έβαζα όλα τα δυνατά μου για να την ευχαριστήσω και ο πούτσος μπαινόβγαινε με τέτοια μανία, που κόντευε να της ξεσκίσει το μουνί. Και εκεί που κόντευα να χύσω, την πιάνω και την γυρίζω μπρούμυτα. Ο κώλος της ήταν όλος δικός μου.

Σε λίγο έχυσα μέσα στον κώλο της. Η ευχαρίστηση και των δυο μας ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να γαμιόμαστε σαν τα σκυλιά μέχρι σήμερα όταν βρίσκουμε ευκαιρία.

Εκείνη την μέρα το κάναμε έξι φορές. Συνολικά θα ξεπερνάνε τις εκατό. Τώρα τελευταία αρχίσαμε και τις παρτούζες.

Περνάω φοβερά με αυτό το μουνί που μου έδωσε ο θεός για να γαμάω. Και μάλιστα κάποια από τα γαμήσια μας τα βιντεοσκοπούμε και τα στέλνουμε σε έναν παραγωγό στη Σουηδία, είναι γνωστός της και έτσι βγάζω και κάποια χρήματα.

Τώρα που διηγούμαι αυτήν την ιστορία, πιστεύω να καύλωσα γυναίκες ή άνδρες γιατί εγώ τον έχω ξεζουμίζει τον πούτσαρο μου αυτήν την στιγμή! Όλο το δωμάτιο έχει γεμίσει χύσια!