Στο κτήμα με τον Αλβανό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κάποτε πήγα διακοπές στο χωριό μου. Έμενα με τον παππού μου. Μια μέρα, με έστειλε στο κτήμα του να βοηθήσω τον Αλβανό καθώς είχε κλείσει ραντεβού στο γιατρό και δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος. Έβαλα ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο του παππού και τις μπότες του, μιας και δεν είχα ρούχα εργασίας, κάτι που με καύλωσε αφάνταστα!

Πήγα στο κτήμα.. συνάντησα τον Έριον, με φουσκωμένα μπράτσα μελαχρινό και με καταπράσινα μάτια, κυριολεκτικά ένας θεός! Συστηθήκαμε και ξεκινήσαμε την δουλειά. Κάποια στιγμή, ο Έριον ανέβηκε σε ένα δέντρο, εγώ ακριβώς από κάτω με τον καβάλο του ακριβώς στο στόμα μου έτοιμος να τον πάρω στο στόμα. Κατεβαίνει ο Ερίων… εγώ καύλωσα και παρέμεινα να τον κοιτάω. Τότε το κατάλαβε και μου την έπεσε:

-    «Πήγες με άντρα ποτέ;»

-    «Όχι! Αλλά θα ήθελα…», απάντησα.

Και τότε με ρώτησε:

-    «Θα ήθελες να κάνουμε μαζί μια αρχή…;»

-    «Ναι. Μιας και είμαστε νέα παιδιά…» (19 τότε)…

Με πιάνει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Εκείνη τη στιγμή, πέφτω στο καυλί του, ανοίγω το φερμουάρ και πετάγεται ένας πούτσος 20 εκ! Άρχισα να του παίρνω πίπα. Μετά πήρε την θέση μου ο Έριον.  Μου ξεκούμπωσε το πουκάμισο και εγώ το δικό του. Άρχισα να του φιλάω το πέτρινο και άτριχο κορμί του… ξεκουμπώσαμε και βγάλαμε τα παντελόνια…

Αφού βγάλαμε τις μπότες, τότε μου ζήτησε να στηθώ στα τέσσερα. Έφτυσε τον κώλο μου και μονομιάς το καυλί του μπήκε μέσα μου! Πόνος και ηδονή. Με γάμαγε ένα τέταρτο. Τα αρχίδια μας χτυπούσαν. Έχυσε μέσα μου…  Όταν σηκώθηκα, έτρεχαν τα χύσια από τον κώλο μου στα μπούτια μου… τα οποία έγλειψε ο Έριον.

Φιληθήκαμε και ορκιστήκαμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Και έτσι και έγινε. Είμαστε μαζί 13 χρόνια.  Από εκείνη την μέρα, μένουμε μαζί στο σπίτι που φτιάξαμε στο κτήμα.