Πόρνη για ένα laptop (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είχα πάντα έρωτα με την τεχνολογία. Έτσι, ήθελα να αγοράσω ένα laptop. Είμαι bisexual παρεμπιπτόντως και 18 ετών.

Δεν ήξερα πως να βρω λεφτά. Η δουλειά μου δεν μου απέφερε τόσα πολλά. Έτσι, αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο. Θα πηδηχτώ για να μαζέψω λεφτά. Παρθένος ήμουν, αλλά ήθελα να γαμηθώ οπότε θα έπαιρνα και laptop χρησιμοποιώντας τα χέρια μου και όχι μόνο.

Ο πρώτος που με γάμησε ήταν ένας νεαρός του πολεμικού ναυτικού. Ωραίο παλικάρι και θα μου έδινε ένα 100 (ευρώ) οπότε γιατί όχι; Κανονίσαμε να συναντηθούμε, και όντως έγινε.

Βρέθηκα μέσα σε δευτερόλεπτα να βογκάω από τον πούτσο του. Δεν ήξερα ότι είχε τόσο πόνο. Και μετά με έχυσε και στα μούτρα! Δεν πειράζει. Πήρα τα 100 ευρώ, και την έκανα με έναν κώλο ανοιγμένο σαν τριαντάφυλλο!

Μετά βρήκα άλλον πελάτη, έναν 36άρη παντρεμένο. Ήθελε να δοκιμάσει να γαμήσει αγόρι, και του ζήτησα 100 ευρώ. Δεν δέχτηκε, ήθελε να μου δώσει 50. Δεν πειράζει, πήρα τα 50 και με κάρφωσε με τον πούτσο του κι αυτός. Με πόνεσε πολύ αλλά σκεφτόμουν το laptop. Ακόμα και όταν με έβριζαν πάνω στο γαμήσι, απλά σκεφτόμουν το laptop.

Εκείνο όμως που με έτσουξε ήταν ένα τρίο, εννοώ τρείς άνδρες για μένα. Στην αρχή εμφανίστηκε ως ένας, αλλά όταν πήγα εκεί ήταν τρεις! Τρεις 28άρηδες με καυλωμένες ψωλές, αλλά δεν ήθελα. Είπαμε να γαμηθώ, όχι να με πεθάνουν στην πούτσα! Πήγα να φύγω όταν άκουσα: "Θα σου δώσουμε 500" και μου πέταξε ένα 500άρικο ευρώ κάτω.
Το πήρα και απλά έβγαλα τα ρούχα μου. αμέσως μου χώσανε δύο πούτσες στο στόμα.

Ο άλλος τον έπαιζε ακόμα. Προσπαθούσα να τις κάνω καλά γιατί πνιγόμουν, αλλά αυτοί θέλανε να με γαμάνε από το στόμα. Έτσι, απλά τους άφησα, και προσπαθούσα να μην κάνω εμετό με τις ψωλές να έχουν καταπνίξει το στόμα μου! Αν με αηδίαζε κάτι, ήταν οι τρίχες. Έτσι, όταν βρέθηκα πάνω σε έναν ανάσκελα, ο οποίος ήταν πολύ τριχωτός, ο πιο τριχωτός από τους τρεις, ήθελα να φύγω αλλά έκατσα.

Μου έβαλε τον πούτσο του στον κώλο και άρχισε να με γαμάει, ενώ ο άλλος είχε έρθει μπροστά,  να του παίρνω πίπες. Ο άλλος έκανε κάτι που με έκανε να θέλω να φύγω. Με κάρφωσε στον κώλο μαζί με τον άλλον. Αχ! Δεν αντεχόταν! Ήταν πολύ πόνος και καθόλου ηδονή. Όσο και αν ακούγεται καυλωτικό, πονούσε. Δύο πούτσους στον κώλο.

Ο άλλος με έπνιγε με την πούτσα του. έχυσε και με ξαναέβαζε να γλείφω. Όταν τελειώσανε όλοι, με αφήσανε να ξεκουραστώ. Τι να ξεκουραστώ; Ο κώλος μου είχε γίνει πηγάδι! Έβλεπα την τρύπα και φοβόμουν μήπως δεν κλείσει.

Με γάμησαν μετά ένας - ένας, και πήρα το laptop, το οποίο το προσέχω σαν τα μάτια μου, γιατί δεν θα ήθελα να ψάξω πάλι λεφτά για.. μάστορα.