Ο γλυκός γαμιάς μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μεσημεράκι Ιουνίου, αρκετή ζέστη θα έλεγα κι εγώ καθόμουν στο μπαλκόνι με τον υπολογιστή για βοηθό στο ψάξιμο (γενικώς). Ήμουν στο τσατ με ένα όνομα πολύ καυλωτικό.

Το πρώτο πριβέ δεν άργησε να έρθει. Αφού είπαμε τα σχετικά για το πως είμαστε ηλικίες κλπ προχωρήσαμε αμέσως στις καυτές ερωτήσεις και απαντήσεις. Ξέραμε και οι δυο τι θέλαμε. Έτσι μετά από καμιά ώρα δεν άργησα να χτυπήσω το κουδούνι του.

Ήταν ωραίος τύπος. Περίπου στο 1.85, με καλό σώμα και γκρίζα μαλλιά. Με ρώτησε αν ήθελα να πιω κάτι. Απάντησα και η μπίρα ήρθε. Λέγαμε διάφορα, έτσι για να σπάσει ο πάγος, γιατί από καύλα ήμασταν και οι δυο λίγο πριν το μπαμ.

Δεν είχα και πολύ χρόνο διαθέσιμο έτσι πήρα το θάρρος και έκανα εγώ την πρώτη κίνηση.
Άρχισα να χαϊδεύω το καυλί του πάνω από το παντελόνι της φόρμας του. Έβαλα το χέρι μου από μέσα και. Δεν φορούσε εσώρουχο. Τι καύλα ήταν αυτή. Ανασηκώθηκε και κατέβασε την φόρμα του. Ήταν ότι ήθελα όχι πολύ μεγάλο. Κάπου 16-17 πόντους, μύριζε καθαριότητα και ήταν ξυρισμένο.

Δεν άντεξα και πολύ και αφού το χάιδεψα λίγο το πήρα με τη μια όλο μέσα στο στόμα μου. Είχε υπέροχη γεύση. Δεν μπορούσα να σταματήσω, ενώ αυτός μου μίλαγε πρόστυχα και με τα χέρια του μου έσπρωχνε απαλά το κεφάλι για να φτάσει το καυλί του μέχρι το λαρύγγι μου.

Ήθελα αυτό το καυλί να με γαμήσει δεν άντεχα και του το είπα. Σηκώθηκε κι εγώ τον ακολούθησα στην κρεβατοκάμαρα. Γδύθηκα βιαστικά και ξάπλωσα δίπλα του. Άρχισα να του κάνω πάλι πίπα ακόμα πιο έντονα και όσο πιο βαθιά μπορούσα.

Μου είπε να σταματήσω και με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα και άρχισε να μου γλείφει την στενή μου τρυπούλα. Έβαλε ένα προφυλακτικό και λίγη λιπαντική κρέμα και ήρθε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην τρυπούλα μου. Μου άνοιξε τα κωλομέρια και μου είπε:

-    «Τώρα θα σε κάνω το πουτανάκι μου!»

Άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Ήμουν τρελά καυλωμένος και τον ήθελα μέσα μου όλον. Με μια κίνηση μπήκε μέσα μου και άρχισε να κουνιέται και να με γαμάει γλυκά. Είχα θολώσει και δεν ήξερα τι έλεγα:

-    «Σκίσε μου την κωλάρα γαμιά μου!», και άλλα πολλά.

Μετά από ένα δεκάλεπτο δεν άντεξε, ήθελε να χύσει. Βγήκε από μέσα μου σιγά - σιγά έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να τον παίζει. Εγώ ξάπλωσα ανάσκελα και του είπα να με χύσει στη κοιλιά. Έτσι και έγινε άρχισε να φωνάζει:

-    «Σε χύνω πουτανάκι μου! Σε χύνω καριολάκι!»

Και το καυτό του χύσει έπεσε επάνω μου πηχτό. Την ίδια ώρα έχυνα κι εγώ τόσο έντονα όσο ποτέ ξανά. Η ώρα δυστυχώς είχε περάσει και έπρεπε να φύγω. Έκανα ένα ντους και ανταλλάξαμε νούμερα τηλεφώνου. Βρεθήκαμε ακόμα μια φορά και ήταν τόσο ωραία όσο την πρώτη.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου (αληθινή) και να μην σας κούρασα.