Η πρώτη μου φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Από πολύ μικρός ήξερα τι μου άρεσε και τι ήθελα. Όταν τελικά έγινε το "μοιραίο", ήταν με έναν συμμαθητή μου ήμασταν πολύ κολλητοί. Πολλές φορές θα είχε τύχει να μείνει αυτός σε μένα ή εγώ σ’ αυτόν.

Είχε έναν κούκλο αδελφό όμως, δεκαεφτάρη ψηλό, καλό σώμα (όχι υπερβολές αλλά ήταν ψηλό γραμμωμένο) που ήξερα ότι τον ήθελα! Μια μέρα λοιπόν και ενώ είχαμε κανονίσει να κοιμηθώ σπίτι του φίλου μου, τότε με ενημερώνει ότι την ίδια μέρα θα πρέπει να φιλοξενήσουν και κάποιους συγγενείς.

Εγώ είπα ότι δεν πειράζει και το κάνουμε κάποια άλλη φορά, αλλά και ο ίδιος, και οι δικοί του (που με ήξεραν και με αγαπούσαν πολύ) επέμεναν μόνο που θα έπρεπε να μοιραστώ αυτή τη φορά το δωμάτιο με τον μεγάλο αδελφό γιατί με τον φίλο μου θα έμενε ένα ξαδερφάκι του. Εννοείται κανένα πρόβλημα!

Όταν έφτασε η ώρα, ήμουν τρομερά αγχωμένος αλλά ήξερα τι θα έκανα... Του είπα λοιπόν ότι θα έπρεπε να κλειδώσει γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ αλλιώς. Και ενώ αυτός είχε σχέδια να με βάλει να κοιμηθώ στο ημίδιπλο κρεβάτι του και αυτός στρωματσάδα, εγώ αρνήθηκα και του είπα ότι χωράμε, ότι θα νιώσω πολύ άσχημα και τέτοια, οπότε το δέχτηκε!

Πέσαμε με τα μποξεράκια μόνο -ήταν καλοκαίρι και έκανε πολύ ζέστη- και περίμενα να κοιμηθεί. Μετά από ώρα, αφού είχα την υποψία ότι είχε τελικά κοιμηθεί, γύρισα και τον κοιτούσα όπως ήταν. Κατάλαβα ότι ήταν και πολύ καυλωμένος, από το φούσκωμα του χαμηλά. Ήμουν κι εγώ πολύ, και χωρίς να το σκεφτώ άρχισα να του τη χαϊδεύω. Πέρασαν αρκετά λεπτά πριν ξυπνήσει, και όταν έγινε, με κοίταξε με μια ανάμιξη καύλας και μίσους.

Ψιλοτρόμαξα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Χωρίς να πει τίποτα, με βάζει στα τέσσερα, μου βγάζει το ρούχο, μου κλείνει το στόμα με μια (καθαρή ευτυχώς) κάλτσα από ένα συρτάρι του, και πάει από πίσω. Εγώ άρχισα να τα παίζω, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα...

Με μια σπρωξιά, χώνει όσο μπορεί από το παλούκι του, που ήταν και αρκετά μεγάλο. Βάση εμπειριών, θα έλεγα περίπου 17 εκατοστά, και αρχίζει να με γαμάει με λύσσα! Εγώ δεν άντεχα. Έκλαιγα, χτυπιόμουν, αλλά αυτός τίποτα. Ένιωσα σε λίγο και το αίμα που έτρεχε από τη ξεσκισμένη πια τρυπούλα μου. Κράτησε κανένα δεκάλεπτο και τον κατάλαβα ότι έφτασε στο αποκορύφωμα. Τα πέταξε μέσα μου.

Μετά σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο και μου έφερε κάτι να σκουπιστώ. Εγώ έμεινα εκεί κλαμένος και να πονάω. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ, τι να κάνω. Αυτός γύρισε από την άλλη και κοιμήθηκε.

Με πήρε αργότερα κι εμένα ο ύπνος και το πρωί ξύπνησα νιώθοντας χαδάκια. Όταν κατάλαβα ποιος ήταν, τρόμαξα πολύ, αλλά όταν τον είδα να με κοιτά, είχε ένα θλιμμένο χαμόγελο. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ήταν εκτός ελέγχου και κάτι τέτοιο και ότι έπρεπε να μου ανταποδώσει τη χάρη.

Με φίλησε και μετά μου έκανε πίπα, κι εγώ σ’ αυτόν. Ήπια και για πρώτη φορά χύσια! Μου άρεσαν.

Αυτή πάντως ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκα στο φίλο μου.. ή που είδα τον αδελφό του. Τώρα το ψιλομετανιώνω, αλλά φοβόμουν πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")