Οι τρεις κοκκινοσκούφηδες (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ένας εικοσάρης, κι έχω ένα βίτσιο να παίρνω μάτι την μάνα μου. Αυτό μου κόλλησε από όταν ήμουν μικρός. Ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός και μετακομίζουμε συχνά.

Ο μπαμπάς έφερνε συχνά στο σπίτι τρεις κοκκινοσκούφηδες, τον Μάριο, τον Βασίλη και τον Μπάμπη. Και οι τρεις ήταν γυμνασμένοι. Νέα παιδιά, έκαναν πολύ παρέα.

Σκέφτηκα να γράψω αυτήν την ιστορία, γιατί μικρός ότι μου προξενούσε περιέργεια, το έγραφα σε ένα ημερολόγιο, και το ξεφύλλισα σήμερα και βρήκα ότι η μάνα μου παρτουζώθηκε με τους τρεις κοκκινοσκούφηδες.

Λοιπόν, θυμάμαι ήταν βράδυ… Τους είδα να έρχονται και οι τρεις με τις στολές. Κρύφτηκα… για κάποιο λόγο ήξερα ότι θα γινόταν κάτι. Μετά από λίγα λεπτά μπήκαν και οι τέσσερις στην κρεβατοκάμαρα. Τα βογκητά έδιναν και έπαιρναν!

Έτσι και εγώ μόνο από περιέργεια, πήγα να δω, και τους πιάνω ρε παιδιά σε φάση όπου οι τρεις τρύπες της μάνας μου είναι σε χρήση! Βέβαια στο ημερολόγιο μου είχα γράψει ότι τρεις άνδρες πονούσαν την μαμά και είχαν κολλήσει πάνω της, αλλά όσο γράφω τόσο θυμάμαι.

Εκεί είχα και την πρώτη μου στύση. Όχι ότι κατάλαβα πολλά, απλά έβλεπα καυλιά να μπαίνουν από την μία τρύπα και να βγαίνουν από την άλλη και πάει λέγοντας! Χύσια βογκητά, ένα όργιο ήταν μέσα…!

Ένιωσα το καυλί μου να σηκώνεται, κάτι που δεν το είχε ξανακάνει. Παραξενεύτηκα αλλά ένιωσα καλά με αυτό, δεν ήξερα τότε ότι είχα στύση, απλά ένιωθα καλά που μου είχε σηκωθεί.

Το γαμήσι μέσα συνεχιζόταν… γαμούσαν απίστευτα! Η μάνα μου βογκούσε σαν πουτάνα! Θυμάμαι ότι όταν έφυγαν και με είδαν να βγαίνω από το μπάνιο, είπαν:

-    «Επ! Μικρέ! Τι κάνεις εσύ ξύπνιος;»

Και κούμπωναν τα παντελόνια. Ο ένας ότι έβαζε την μπλούζα….

Αυτή ήταν η ιστορία.