Φαντασίωση (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Σε θέλω... Θέλω να ‘ρθεις σε κείνο το στενό κουζινάκι που ήμασταν χθες και να με κολλήσεις στον τοίχο. Να μου ψιθυρίσεις πόσο καυλωμένος είσαι που με παρατηρείς τόση ώρα να συμμαζεύω και σκύβω επίτηδες συνέχεια για να βλέπεις το στρινγκάκι μου και να ερεθίζεσαι.

Θέλω να με φιλήσεις, να με χουφτώσεις, να με τρελάνεις για λίγο και μετά να με παρατήσεις στην αναμονή. Να παίζεις με το μυαλό μου για κάμποσες μέρες, μέχρι να μην μπορούμε να κρατηθούμε και να φτάσω να σε παρακαλάω να με αγγίξεις ξανά. Να έρχεσαι την ώρα που δουλεύω και να μου λες πρόστυχα λόγια στο αυτί, τι ακριβώς θες να μου κάνεις... αλλά όχι ακόμη.

Να με βλέπεις να κοκκινίζω, να βαριανασαίνω, να ξέρεις ότι στάζει το μουνάκι μου εκείνη τη στιγμή και μετά να μου γελάς ειρωνικά και να φεύγεις. Να βασανιζόμαστε και οι δύο - να ξέρεις ότι το θέλω, αλλά να αντιστέκομαι κι εγώ. Να μου μιλάς απότομα, απόλυτα και να με ακινητοποιείς κάθε φορά που προσπαθώ να το κάνω και να με κερδίζεις.

Κι όταν έρθει η ώρα να το κάνουμε, να μην το κάνουμε απλώς. Να είμαστε σε τέτοια κατάσταση που να ξεσκίσουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Να με πιάσεις από τα μαλλιά και να με κάνεις να γονατίσω, να σε πάρω στο στόμα μου μέχρι να πνιγώ. Να μου λες πόσο καριόλα είμαι, που το παίζω αθώα έξω κι όμως θέλω τόσο να με ξεσκίσεις που χύνω χωρίς καν να με αγγίξεις.

Μόλις νιώσεις ότι πας να τελειώσεις, να με τραβήξεις και να με πετάξεις στο πάτωμα. Να μου ανοίξεις τα πόδια, αλλά να μην μου τον βάλεις μέσα. Απλά να με βασανίσεις μέχρι να σου πω αυτό που θες. Ότι είμαι δικιά σου, απόλυτα υποταγμένη σ' ότι θελήσεις. Ότι αυτό το πήδημα θα το θυμάμαι για πάντα… μόνο εσύ με εξουσιάζεις έτσι. Ότι σε παρακαλώ να μου τον χώσεις, να σταματήσεις να με βασανίζεις.

Να μας πάρει ώρα, αλλά μόλις το πω τελικά να χυθείς μέσα μου σαν ζώο, βογκώντας και φωνάζοντας. Να με γαμάς με δύναμη, για να δεις πόσο αντέχω - κι εγώ να αντέχω, να μη σου λέω ότι πονάω, μόνο ότι θέλω να με γαμήσεις ακόμη πιο δυνατά.

Και μετά να δοθούμε και οι δυο στον πιο δυνατό οργασμό που είχαμε ποτέ. Έχοντας χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Κι εγώ, για μια ακόμη φορά, χαϊδεύομαι και χύνω μ' αυτήν τη φαντασίωση, με πρωταγωνιστές διάφορα πρόσωπα, αλλά που κανένας τους δεν είναι Εσύ που θέλω...