Αγγουράκι στο μουνάκι (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αυτή την ιστορία την είχα γράψει για το site του Eftaxia μιας και αυτό ήταν που την προκάλεσε με τις ερεθιστικές του ιστορίες. Το site έκλεισε αλλά η συνήθεια έμεινε.

Την Κυριακή ξύπνησα κατά τις έντεκα, είδα ένα dvd, έφαγα και κατά τις τρεις μπήκα στο ίντερνετ. Μπήκα σε ένα sex chat και πέρασα δύο ώρες γαμησοκουβέντας και cyber.

Μετά από δυο ώρες σηκώθηκα από τον υπολογιστή καυλωμένη και με τα μάτια μου να κάνουν πουλάκια. Πήγα στην κουζίνα για να πιω ένα ποτήρι νερό και να ξεκουράσω τα μάτια μου. Καθόμουν και κοίταγα έξω από το παράθυρο όταν παρατήρησα πάνω στον νεροχύτη κάτι ζαρζαβατικά, τρεις ντομάτες και δύο αγγούρια.

Το μυαλό μου δεν είχε ξεφύγει από τις ιστορίες που έφτιαχνα με του ψηφιακούς γαμιάδες μου. Πήρα ένα από τα αγγούρια, έκοψα τα κοτσάνια το έπλυνα καλά και γύρισα στον υπολογιστή. Η ιδέα και μόνο ότι θα το έβαζα στο μουνάκι μου με έκανε να ανατριχιάσω. Πήγα σε μια σελίδα με φωτογραφίες και έμεινα γυμνή από την μέση και κάτω.

Ανέβασα και τα δυο μου πόδια πάνω στην καρέκλα και τα άνοιξα όσο περισσότερο μπορούσα. Το μουνί μου ήταν ήδη υγρό… έφερα το επίσης υγρό αγγούρι στην είσοδο και το έσπρωξα μέσα… μετά συνέχισα να το γαμάω με αυτό.

Η αίσθηση ήταν υπέροχη! Το αγγούρι ήταν λείο και μπαινόβγαινε εύκολα μέσα μου. Πολλές φορές σταμάταγα για αλλάξω ιστοσελίδα και το άφηνα μέσα μου. Σκεφτόμουν αν αυτό το αγγουράκι θα ήταν ικανό να με κάνει να χύσω.

Τελικά έφτασα σε σημείο να κρατιέμαι όσο περισσότερο μπορώ μέχρι που δεν άντεξα άλλο και έχυσα πάνω στο μαξιλάρι της καρέκλας. Όσο για το αγγούρι, το έφαγα εκείνο το βράδυ, κανονικά αυτή την φορά και ήταν υπέροχο!

Με αγάπη Νταίζι.