Το βουκολικό σεξ της αδερφής μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πέρυσι στα μισά του Αυγούστου εγώ, η μάνα και η αδελφή μου πήγαμε στον τόπο καταγωγής μας στην Μακεδονία για να παραστούμε στην κηδεία ενός συγγενικού μας προσώπου. Φτάσαμε με το αυτοκίνητο δυο με τρεις ώρες πριν την κηδεία και ευτυχώς δεν είχε πολύ κλάμα.

Είχε όμως τέλειο καιρό και το περιβάλλον μέσα στα βουνά σε έκανε να ξεχνάς τα πάντα. Από ότι φαίνεται το ειδυλλιακό περιβάλλον πήρε και το μυαλό της αδελφής μου. Την δεύτερη μέρα κατά το μεσημεράκι, ενώ όλοι είχαμε ξαπλώσει, είδα την αδελφή μου, πολύ λιτά ντυμένη να προσπαθεί να ξεγλιστρήσει μέσα σε μια πλαγιά κοντά στο σπίτι μας. Η μάνα μου κοιμόταν και η αδελφή μου πίστευε το ίδιο και για εμένα.

Την ακολούθησα μετά από λίγη σκέψη γιατί ήμουν περίεργη να δω τι θα έκανε αλλά και γιατί ανησυχούσα μια και δεν είχε καμιά δουλειά εκεί μέσα. Την έχασα όμως και έψαχνα στα τυφλά. Καθώς γύρναγα πίσω άκουσα μικρές κραυγές ηδονής και ευχαρίστησης πολύ κοντά μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω από που ακούγονταν και δεν ήθελα να με δουν ότι και να γινόταν.

Όταν έφτασα σε ένα εγκαταλειμμένο και ερειπωμένο σπίτι αν και ήξερα τι θα δω σοκαρίστηκα περισσότερο από ότι περίμενα. Είδα την μικρή μου αδερφούλα στημένη στα τέσσερα με το φορμάκι και το κιλοτάκι της κατεβασμένο κάτω και από πίσω της ένας άγνωστος νέος άντρας να σπρώχνει το εργαλείο του μέσα της.

Η αδερφή μου ήταν εντελώς ακίνητη, ο νέος είχε το ένα χέρι του χαμένο κάτω από το μπλουζάκι της αδελφής μου χαϊδεύοντας τα νεανικά στήθη της και με το άλλο την είχε γραπώσει από τον ώμο και την κάρφωνε πάνω στην πούτσα του.

Έκατσα και τους κοίταξα λιγάκι γιατί, πρέπει να παραδεχτώ, με έφτιαχνε κι εμένα η κατάσταση αλλά και γιατί ανησυχούσα για την αδελφούλα μου. Εν μέρει ήθελα να σταματήσω αυτό που γινόταν, μήπως και πάθει τίποτα αλλά σκέφτηκα ότι κι εγώ είχα βρεθεί στην ίδια θέση, χωρίς καμία ζημιά και έμεινα ακίνητη.

Όσο το έκαναν ήταν πολύ ήσυχοι και δυο τους. Που και που κάποιος από τους δύο θα έβγαζε ένα μακρύ αναστεναγμό ή θα μουρμούριζε κάτι. Ήταν ένα πολύ ράθυμο γαμήσι που ταίριαζε με την φωτεινή, ζεστή και υγρή ατμόσφαιρα που σε έσπρωχνε περισσότερο προς τον ύπνο παρά προς την έντονη δραστηριότητα.

Κάποια στιγμή ο εραστής της αδελφής μου σε μια κρίση ενεργητικότητας, την έπιασε και από τους δυο ώμους και άρχισε σχεδόν να την ταρακουνά επάνω στην πούτσα του. Αυτή κατέβασε το κεφάλι της κύρτωσε την πλατούλα της και το κωλαράκι της τούρλωσε για τον γαμιά της. Δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί και κάθε φορά που ο γαμιάς της την κάρφωνε έβγαζε και μια κραυγή ηδονής ίσως και πόνου.

Εγώ σηκώθηκα και έφυγα. Είχα ιδρώσει από την ζέστη και την υγρασία, είχα αηδιάσει με τον εαυτό μου για την ηδονοβλεψία της ίδιας μου της αδερφής και την ευχαρίστηση που μου έδινε. Ανέβηκα στο σπίτι μας και ξάπλωσα. Σκέφτηκα ότι δεν έχω δικαίωμα να ανακατεύομαι με την ζωή της. Μπορεί εγώ να την έβλεπα σαν παιδί αλλά ήταν ήδη είκοσι χρονών και σίγουρα αυτή δεν ήταν η πρώτη της φορά ή η πρώτη της αρπαχτή.

Το βράδυ στο δωμάτιο που κοιμόμασταν μαζί, μου φάνηκε ότι ήθελε να μου μιλήσει και έτσι την ρώτησα που είχε πάει το μεσημέρι. Ντράπηκε όταν έμαθε ότι την είδα αλλά το μόνο που με ένοιαζε εμένα ήταν η διαβεβαίωση της ότι αυτός τελείωσε μέσα σε καπότα.

Πολλά φιλιά