Το ξέσκισμα του παππού (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Είμαι στην ηλικία των 25 χρονών και θα σας διηγηθώ μια ιστορία όταν ήμουνα πιο μικρός. Ο παππούς ήταν μεγάλος γαμιάς και τώρα που ήταν στην ηλικία γύρω στα εβδομήντα δεν είχε τι να γαμήσει και όλο με κοιτούσε επίμονα.

Μια μέρα που είχαμε μείνει μόνοι στο σπίτι και έλειπε η γιαγιά, μόλις είχε ξυπνήσει και έπινε τον καφέ του. Εγώ έβλεπα τηλεόραση στο δωμάτιο του το οποίο μοσχομύριζε από ερωτικές μυρωδιές.

Ξαφνικά άρχισε να μου λέει διάφορα για σεξ και άλλα καθώς το χέρι του έπιανε την πούτσα μου σιγά - σιγά. Εγώ προσπάθησα να τραβηχτώ κι αυτός μου είπε ότι θα μου δείξει τι θα κάνω όταν μεγαλώσω και θα έχω γκόμενες. Μου ξεκούμπωσε το σορτς μου και μου πέταξε τον πούτσο μου έξω και άρχισε να μου τον παίζει πάνω - κάτω αργά.

Με φίλησε στον λαιμό και άρχισα σιγά - σιγά να καυλώνω. Φυσικά πιο πριν είχα παίξει πολλές μαλακίες γιατί το σπίτι ήταν γεμάτο τσόντες και το μυαλό μου όλο εκεί πήγαινε όταν βρισκόμουνα εκεί. Βλέποντας ο παππούς ότι ο πούτσος μου καύλωσε μου είπε:

-    «Σου αρέσει;»

Και σκύβοντας μου τον πήρε στο στόμα του και άρχισε να μου τον γλείφει σε όλο το μήκος του και ιδιαίτερα το κεφαλάκι λέγοντας μου ότι έχω ωραίο πούτσο και θα γαμάω καλά μουνάκια όταν μεγαλώσω. Μετά την καύλα που είχα με το ωραίο γλείψιμο για πέντε λεπτά μου έβαλε το χέρι να πιάσω τον δικό του πούτσο ο οποίος ήταν μικρός και το κεφαλάκι ήτανε μέσα στο πετσάκι του γιατί δεν είχε καυλώσει λόγω ηλικίας.

Δεν άντεξα άλλο και τον πήρα στο στόμα και τρελάθηκα από την μυρωδιά του πούτσου που έχει να γαμήσει καιρό. Μια μυρωδιά από κάτουρο και ιδρώτα με έκανε να γλείφω το κεφάλι του και την ουρήθρα του. Τα αρχίδια του ήταν μια πανδαισία καθώς ήτανε μεγάλα και κρεμασμένα. Τα έγλειψα κι αυτά μέχρι που ήταν πολύ υγρά. Μετά έβαλα την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα του και την έγλειψα για ένα πεντάλεπτο στέλνοντας τον παππού μου στον έβδομο ουρανό.

Ξαφνικά μου είπε ότι θέλει να τον γαμήσω στον κώλο σαν τρελός το οποίο και έκανα αμέσως βάζοντας την πούτσα μου στον κώλο του που ήτανε ανοιχτός και υγρός. Ήτανε η πρώτη φορά που γαμούσα και ήτανε παράξενο στην αρχή αλλά σιγά - σιγά μου άρεσε. Ώσπου μην αντέχοντας άλλο του γέμισα τον κώλο με το χύσι μου.

Βγάζοντας την πούτσα μου από μέσα του μου την έγλειψε και την καθάρισε τελείως. Αλλά δεν τελείωσε εκεί, με έστησε στα τέσσερα και με γάμησε στον κώλο με την πεσμένη πούτσα του για δέκα λεπτά. Ήταν παράξενη αίσθηση γιατί ήταν μικρή η πούτσα του και δεν καταλάβαινα και πολλά, αλλά μου άρεσε γιατί μου μιλούσε βρώμικα και με καύλωνε.

Ξαφνικά έχυσε σαν τρελός και αισθάνθηκα το σπέρμα του να ρέει από μέσα μου καθόλο το μήκος των ποδιών μου. Γυρίζοντας προς το μέρος του τον πήρα στο στόμα και έγλειψα το θεσπέσιο αυτό κεφαλάκι από τα χύσια και από την μυρωδιά του κώλου μου.

Ακούσαμε την πόρτα και ντυθήκαμε γρήγορα για να μην μας πιάσει η γιαγιά που γαμιόμασταν. Έτσι κάθε μέρα πάω εκεί και του γλείφω την πούτσα χύνοντας με στο στόμα ή στον κώλο κάνοντας με το πουτανάκι του αλλά μου αρέσει πολύ αυτή η πούτσα με την οποία είμαι ερωτευμένος.