Ο ξάδερφος κι εγώ ντυμένος με τα ρούχα της μάνας μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεν ξέρω αν θυμάστε την προηγούμενη ιστορία μου, αλλά αυτή μπορεί να σας φανεί πιο ενδιαφέρουσα.

Με τον ξάδελφο είχαμε πολλές περιπέτειες. Ο ξάδερφος μου είναι 22 χρονιών κι εγώ τώρα πια, κοντεύω τα 19!

Λοιπόν, μια μέρα τον είχα καλέσει στο σπίτι και του είχα πει να έρθει γιατί θα το μετάνιωνε. Εγώ με την μίνι φούστα, μια πολύ προκλητική μπλούζα και κάτι δωδεκάποντες γόβες στιλέτο, και από μέσα ένα στρινγκάκι μαύρο. Αυτός τελικά έρχεται.

Ξαφνιάζεται με το θέαμα και αρχίζουμε να παίζουμε κυνηγητό. Εγώ με τις δωδεκάποντες γόβες δεν μπορούσα να τρέξω, έτσι τα παράτησα και του δόθηκα.

Σε κάποια φάση, με πιάνει από το μπράτσο και αρχίζει να με φιλάει. Εντωμεταξύ, εγώ να καίγομαι από καύλα! Και τότε του βγάζω την μπλούζα. Ο Νικόλας (το όνομα του) έχει κάτι πλάτες και ένα γυμνασμένο σώμα, σκέτη καύλα!

Μου βγάζει την μπλούζα και την φούστα. Μένοντας με το στρινγκάκι και τις γόβες. Αρχίζει να μου τον παίζει και να τον ρουφάει. Του βγάζω το παντελόνι να του βγάζω το μποξεράκι. Με έχει πιάσει μια απίστευτη καύλα!

Αρχίζω να το φιλάω και να το ρουφάω. Στο τέλος έχυσε στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα! Ούτε σταγόνα δεν άφησα. Μετά τον γυρνάω και τον γαμάω γρήγορα και δυνατά. Αυτός έβγαζε μουγκρητά και μου έλεγε:

-    «Γάμα με γαμιά μου!!! Πιο βαθιά! Ναι! Ναι! Ναι!»

Στο τέλος, έχυσα μέσα του. Μετά με γαμάει αυτός. Αρχίζω να βρίζω και να το ευχαριστιέμαι.

Ελπίζω να σας άρεσε. Βέβαια την έγραψα βιαστικά γιατί με περίμενε ο ξάδελφος για τρελά γαμήσια.

Γεια σας!