Σε τσοντοσινεμά στη Θεσσαλονίκη (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Μετά από πολλές ιστορίες που έχω διαβάσει αποφάσισα να στείλω την δική μου. Είμαι από Θεσσαλονίκη και κατά καιρούς πηγαίνω σε κάνα τσοντοσινεμά για να δω καμιά ταινία.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν πήγα σε γνωστό τσοντοσινεμά της Θεσσαλονίκης και αφού μπήκα μέσα μετά από κανένα μισάωρο που έβλεπα κάτι ξανθιές γερμανίδες που τις είχαν ξεσκίσει στον πούτσο, αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα να ξαλαφρώσω λίγο γιατί ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο.

Με το που μπήκα λοιπόν στη τουαλέτα και άρχισα να το παίζω, μπήκε μέσα κάποιος και μου είπε αν θέλω να μου τον ρουφήξει. Καύλωσα στην ιδέα και του τον έδωσα κατευθείαν στο στόμα. Μετά από κανένα πεντάλεπτο πίπας (ρουφούσε καταπληκτικά μέχρι τα αρχίδια) ένιωσα τα αρχίδια μου να πρήζονται και να θέλω να χύσω. Του είπα ότι θέλω να τον χύσω και να τα καταπιεί όλα και σαν υπάκουο σκλαβάκι έγλειψε μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Μετά από λίγο άρχισε πάλι να μου το γλείφει και να με παρακαλάει να τον γαμήσω. Αφού λοιπόν το έκανε και πάλι σίδερο έβαλα προφυλακτικό και χωρίς να τον σαλιώσω καθόλου τον έσπρωξα μέσα του μέχρι που βρήκα πάτο. Αφού τον γαμούσα για κανένα δεκάλεπτο ίσως και παραπάνω τον έβγαλα και τον έχυσα ατέλειωτη ποσότητα σπέρματος στα μούτρα και τον έβαλα να μου τον καθαρίσει και πάλι καλά.

Η συνέχεια η οποία είναι και η καλύτερη θα σας την διηγηθώ μια άλλη φορά. Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι θα ξαναπάω.