Μια μοναδική εμπειρία (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με τον Γιώργο βρισκόμασταν αρκετά συχνά σπίτι του για δυο χρόνια σχεδόν. Ο Γιώργος ένας 55άρης με κοιλίτσα, μουσάκι και τριχωτός ότι έψαχνα και ψάχνω. Εγώ τότε ήμουν τριάντα. Είχαμε κάνει πειραματισμούς και πολλές ήταν οι φορές που αντί για σεξ απλά μιλούσαμε.

Κάποια φορά είχα πάει σπίτι του Σάββατο βράδυ και ήμουν πολύ κουρασμένος λόγω δουλειάς. Εκείνος με κατάλαβε και αν και πολύ καυλωμένος, δεν με πίεσε και απλά τον έγλειψα όσο πιο αισθησιακά μπορούσα αλλά στο τέλος τον άφησα να τελειώσει στο στόμα καταπίνοντας όλο το σπέρμα του.

Την άλλη μέρα το απόγευμα άρχισα να του χαϊδεύομαι και να τον τρίβω πάνω από το μποξεράκι. Αυτό μας οδήγησε αρχικά στον καναπέ. Του φόρεσα προφυλακτικό και έσκυψα μπροστά του να μου βάλει λιπαντικό. Όταν τελείωσε κάθισα επάνω του σιγά - σιγά για να χωρέσει το καυλί του στον κώλο μου. Όταν μπήκε άρχισα να κουνιέμαι ενώ αυτός μου χούφτωνε τα κωλομέρια και το στήθος.

Μετακομίσαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου του έγλειψα το καυλί και μετά του φόρεσα ένα προφυλακτικό και με γυρισμένη την πλάτη κάθισα επάνω του. Ξεκινήσαμε αργά στην αρχή, αλλά ήμασταν τόσο καυλωμένοι που σχεδόν καρφωνόμουν στο καυλί του. Δεν άργησα να χύσω λερώνοντας τα πόδια του και το κρεβάτι και μετά από λίγο τον άκουσα να φωνάζει:

-    «Χύνω πούστρα μου. Πάρτα στον κώλο σου πουτάνα!»

Αφού ηρεμήσαμε σηκώθηκα και διαπίστωσα ότι το προφυλακτικό είχε κοπεί και τα χύσια του με είχαν γεμίσει. Κάθισα στα τέσσερα και άρχισα να βάζω δάχτυλα τραβώντας τα χύσια του και αλείφοντας τα στα κωλομέρια μου. Σηκωθήκαμε και πήγα γυμνός να μας φτιάξω καφεδάκι με τη θηλυπρέπεια που του άρεσε να βλέπει.

Ένιωθα τα χύσια του να τρέχουν σιγά - σιγά προς τα έξω και με το χέρι συνέχισα να τα παίρνω και να τα απλώνω στα μπούτια και στην κοιλιά μου. Εκείνο το βράδυ δεν το ξανακάναμε κάτι άλλο παρά μόνο είχαμε ξαπλώσει και ενώ έβλεπε τηλεόραση του έγλειφα το μισοπεσμένο καυλί. Έχυσε άλλη μια φορά στο στόμα μου και κοιμηθήκαμε.

Δυστυχώς αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που κάποιος μου γέμισε τον κώλο με τα χύσια του.