Ανωμαλίες στο αγροτικό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εγώ όνομα δεν λέω, απλά θα πω αυτήν την ιστορία που ζήσαμε με τους φίλους μου τον Νίκο, τον Άρη και εμένα, και την μάνα του κολλητού μας, την Πίτσα. Ο γιος της μας κάνει παρέα, ο Γιάννης. Βασικά η ιστορία αρχίζει με εμάς να πηγαίνουμε να πάρουμε την μάνα του από το χωριό της που μας έστειλε ο γιος της. Αυτή 43άρα, καυλο-γυναίκα. Εμείς είμαστε δεκαοκτάρηδες.

Τελικά πήγαμε με το αγροτικό του πατέρα του Νίκου. Ο Νίκος ανέκαθεν κολλούσε στην Πίτσα και εκείνη είχε αποκτήσει οικειότητα μαζί του. Στον γυρισμό για την πόλη, η Πίτσα είχε καυλώσει και έλεγε:

-    «Αναρωτιέμαι τι καυλάκια έχετε…»

Το είπε πολλές φορές, ώσπου ο Νίκος πάρκαρε σε ένα κτήμα, νύχτα τώρα, και άνοιξε την πορτούλα της καρότσας και της λέει:

-    «Πίτσα, κάτσε στα τέσσερα!» και ταυτόχρονα έλυνε την ζώνη του.

Νόμιζα ότι η Πίτσα θα τον έβριζε αλλά σκαρφάλωσε και κάθισε στα τέσσερα, με την φουστίτσα την μίνι να αποκαλύπτει κωλομέρια. Ο Νίκος κατέβασε το τζιν και έβγαλε τον πουτσάκο του και τον εφάρμοσε στο μουνί της, στεγνά χωρίς καπότα. Καύλωσα κι εγώ και άρχισα να βαράω μαλακία έτσι στηριγμένος σε μια ελιά. Ο Άρης μαλακιζόταν κι αυτός κάπου δίπλα και ο Νίκος έλεγε:

-    «Μην πλησιάσετε. Εγώ γαμάω σήμερα!»

Και έτσι εμείς μείναμε να κοιτάμε το γαμήσι του Νίκου και της μάνας του Γιάννη. Η Πίτσα έλεγε:

-    «Ναι! Γάμα με παλιόπουστα!»

Αλλά ήταν ψεύτικο. Εξάλλου η πούτσα του Νίκου αποκλείεται να την ερέθιζε τόσο. Μια απλή πούτσα είχε. Απλά την καύλωνε που την γάμαγε στο αγροτικό. Το αγροτικό κουνιότανε σαν τρελό, και ο Νίκος έλεγε:

-    «Πω πω! Τι γαμάω σήμερα!»

Η Πίτσα γελούσε πουτανίστικα. Εγώ τον έπαιζα αργά, δεν ήθελα να χύσω ακόμα. Ο Άρης έχυσε αλλά τράβαγε δεύτερη. Η Πίτσα λέει στον Νίκο:

-    «Από κώλο είμαι αγάμητη».

Ο Νίκος έβγαλε αμέσως την πούτσα από το μουνί της και την έβαλε στον κώλο με την πρώτη. Έπρεπε να το δείτε. Η Πίτσα βόγκαγε, και ο πούτσος του Νίκου έμπαινε αργά στον κώλο της. Η κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει και η πούτσα έμπαινε με κόπο γιατί καμιά φορά, την έσπρωχνε πίσω ο σφιγκτήρας ξέρετε. Ο Νίκος δεν το έβαζε κάτω, πίεζε συνέχεια.

Μέχρι που ο πούτσος νίκησε τον σφιγκτήρα του κώλου και μπήκε εκεί. Ακούστηκε ένα «Ααααχ» μακρόσυρτο από την Πίτσα. Την πόνεσε και φάνηκε. Εγώ άρχισα να παίζω πάλι γρήγορα. Ο πούτσος μου έσταζε μερικά σπερματοϋγρά (τα πρώτα υγρά πριν το χύσι), το χέρι μου πονούσε αλλά δεν έλεγα να σταματήσω. Σκεφτόμουν τι θα έλεγε ο Γιάννης αν το μάθαινε.

Ο Νίκος ξανάπιασε το μουνί και έχυσε μέσα. Μαλακία κατά την γνώμη μου. Φαντάζεστε να έμενε έγκυος; Όταν τελείωσαν εγώ είχα χύσει σε έναν κορμό ελιάς. Μπήκαμε στο αγροτικό και γυρίσαμε σπίτι. Ένα θα πω, η Πίτσα δεν μπορούσε να κάτσει.