Η αδερφή μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα! Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες εδώ μέσα, και είπα να σας γράψω και την δική μου.

Από μικρός, είχα τρέλα με την αδερφή μου. Όποτε την έβλεπα, με αναστάτωνε και δεν μπορούσα να ηρεμήσω, γιατί ντυνόταν πολύ προκλητικά. Και όποτε την έβλεπα, το μόνο που μπορούσα να κάνω, ήταν να πάω στο δωμάτιο και να παίρνω ένα από τα στρινγκάκια της και να τον παίζω με μανία. Αλλά, μην σας ζαλίζω με αυτά και ας μπω στο ψητό.

Ένα βράδυ, καθόμουνα σπίτι και δεν είχα βγει έξω. Οι γονείς μου έλειπαν και η αδερφή μου επίσης. Εγώ είχα φοβερές καύλες κι έβαλα μια τσόντα στο βίντεο και άρχισα να τον παίζω. Είχα πάρει και ένα στρινγκάκι της αδερφής μου και το μύριζα. Είχε πάει μία η ώρα και είχα τραβήξει ήδη μια μαλακία και είχα χύσει στο χαλί και εκείνη την στιγμή, άκουσα την πόρτα!

Μαζεύτηκα γρήγορα και σηκώθηκα. Πήγα προς την πόρτα. Ήταν η αδερφή μου με τις φίλες της, και είχαν γυρίσει γιατί η αδερφή μου ήταν χάλια, επειδή κάποιος της έριξε στάχτη στο ποτό.

Την πήρα αγκαλιά και την πήγα στο κρεβάτι, αλλά ήταν σαν μαστουρωμένη. Δεν καταλάβαινε τίποτα και την ξέντυσα εγώ. Όταν την ξέντυσα και την είδα στο κρεβάτι με το στρινγκάκι της, καύλωσα φοβερά, και τότε σκέφτηκα: «Να η ευκαιρία!». Την σκούντησα λίγο, αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα.

Ξεντύθηκα γρήγορα και ξάπλωσα δίπλα της. Η καύλα μου ήταν απίστευτη! Επιτέλους θα γαμούσα την αδερφή μου! Παραμέρισα το στρινγκάκι και άρχισα να τρίβω το πουτσοκέφαλο πάνω στα μουνόχειλα της.  Ήταν τρομερή καύλα! Αφού είδα ότι δεν καταλάβαινε τίποτα, σηκώθηκα, έφερα την ψωλή μου στο στόμα της, και την ακούμπησα πάνω στα χείλια της.

Τότε το πήρα απόφαση και κατέβηκα προς τα κάτω και της τον έμπηξα μέσα στο μουνάκι της! Ήταν φοβερή καύλα και για αυτό, δεν άντεξα και πολύ. Μετά το πολύ από κανένα δεκάλεπτο, τραβήχτηκα και έφερα την ψωλή μου στο πρόσωπο της και άρχισα να πετάω τα ψωλοχύματα μου στο πρόσωπο της.

Μόλις τελείωσα, χαλάρωσα λίγο και μετά την ψιλοκαθάρισα, την σκέπασα, και πήγα για ύπνο. Εκεί σκεφτόμουνα το τι έγινε, και τράβηξα και μια μαλακία.

Το πρωί που ξύπνησα, με ρώταγε αν χθες που γύρισε ήταν λερωμένη, γιατί κόλλαγε το στόμα της.  Της είπα πως όχι, αλλά εγώ ήξερα τον λόγο. Δεν ξανάγινε ποτέ -αν και θα το ήθελα- μέχρι τώρα...