Στα αποδυτήρια (Λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κάτια και είμαι είκοσι χρονών. Η ιστορία που σας αναφέρω, συνέβη πριν τέσσερα χρόνια. Ασχολούμαι χρόνια με το κολύμπι και έχω πολύ ωραίο σώμα.

Στην ίδια ομάδα με μένα, υπήρχε και μια κοπέλα, η Κατερίνα. Ψηλή κοπέλα, με όχι και τόσο μεγάλο στήθος, αλλά απίστευτο κώλο (κολυμβήτρια βλέπετε).

Μια μέρα οι δυο μας είχαμε βγει πιο νωρίς από την προπόνηση και πήγαμε για το καθιερωμένο ντουζάκι. Εκεί στα ντους, συζητούσαμε για αγόρια και αναρωτιόμασταν πως θα ήταν άμα κάναμε κάτι με ένα αγόρι και αν θα μας έγλειφα.

Περιττό να σας πω ότι αποφασίσαμε να πειραματιστούμε μεταξύ μας, και περιττό να σας πω ότι με την Κατερίνα χύσαμε τουλάχιστον από τρεις φορές οι κάθε μια. Τόσες φορές που έχω πάει με αγόρια, μετά από αυτό το περιστατικό ποτέ μου δεν ξανασυνάντησα να μου γλείφουν το υγρό μου μουνάκι με μια τόσο καυτή γλώσσα σαν της Κατερίνας.

Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε για τουλάχιστον δυο μήνες, όπου σχεδόν κάθε μέρα βρισκόμασταν στα αποδυτήρια, αλλά και στις αποστολές με την ομάδα. Είναι η πρώτη και μοναδική μου φορά με γυναίκα και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη…!