Σκληρός σαν πάσσαλος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τα χείλια σου κινούνται πάνω στο δέρμα μου σφραγίζοντάς το με αναστεναγμούς γεμάτους ευχαρίστηση, από αυτούς που συνηθίζεις ν’ αφήνεις πάνω μου. Ρουφάς και στραγγίζεις το δέρμα μου… ρουφάς τον ιδρώτα από τους μικροσκοπικούς πόρους και αισθάνομαι το κορμί μου να σφίγγει. Σε τραβάω από τα μαλλιά και το μόνο που βγαίνει από το στόμα σου είναι ένα γέλιο. Με τοποθετείς ανάσκελα, στο κρεβάτι, μ’ ένα χάδι αγάπης στο μάγουλό μου.

Μένω εκεί που με τοποθέτησες και σε αφήνω να κάνεις ό,τι επιθυμείς. Το υπόλοιπο των ρούχων μου εξαφανίζεται σύντομα, σαν ποτέ να μη τα φορούσα. Τα χάδια σου ξεκινούν να συχνάζουν πάνω στο κορμί μου. Σκουπίζεις τις τρίχες στο δέρμα μου με την αναπνοή σου, στέλνοντας ερωτικά μηνύματα στον εγκέφαλό μου… μηνύματα που αμέσως τα καταλαβαίνω. Σέρνεις την γλώσσα σου πάνω μου… ξεκινώντας από πάνω και σταματάς λίγο πριν τον τελευταίο στόχο σου.

Στο ευαίσθητο δέρμα των αρχιδιών μου παίζεις με την άκρη της γλώσσας σου. Ο πούτσος μου ζηλεύει και σε παρακαλάει να τον προσέξεις. Συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτό το παρακάλι. Κλαψουρίζω σαν αλλόφρονας φανερώνοντας τις ανάγκες μου. τις ανάγκες που επιμένεις να αγνοείς κατά τρόπο προκλητικά οφθαλμοφανή. Ανασηκώνω το κορμί μου τεντώνοντάς το. Γλιστράς τους κυνόδοντές σου κατά μήκος του ποδιού μου. Τρέμω και αναστενάζω από το μοναδικό συναίσθημα. Ζητώ κάτι περισσότερο όμως από εσένα.

Με βασανίζεις με τα χέρια και το στόμα σου έως ότου με εξαντλήσεις για να μη μπορώ να κινηθώ, για να μη μπορώ να αντιδράσω. Ο πούτσος μου παραμένει σηκωμένος, στητός σαν πάσσαλος, με αξιώσεις, δείχνοντας την αφθονία των χαρισμάτων που του έδωσε ο Θεός. Φωνάζω δυνατά τα συναισθήματά μου και σε τραβώ πιο κοντά μου.

Με ρωτάς αν θέλω να μείνω μαζί σου, μέσα σου, για πάντα, κι εγώ χωρίς δισταγμό σου δίνω την απάντησή μου.

Κάθεσαι πάνω στον πούτσο μου, αγκαλιάζοντάς με.

Δεν μετανιώνω για την απάντησή μου.

Μουρμουρίζω κι άλλες λέξεις που βγαίνουν κατευθείαν από την καρδιά μου. λέξεις που οπωσδήποτε, ήδη, γνωρίζεις.

Σου παρουσιάζω τα συναισθήματά μου χύνοντας μέσα σου, όπως κάθε βράδυ, σχεδόν.