Εγώ και οι άλλοι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν από λίγες ημέρες έλαβα μήνυμα στον υπολογιστή μου από έναν χρήστη αυτού του site και μετά από αρκετές συζητήσεις αποφασίσαμε να βρεθούμε.

Το ραντεβού κλείστηκε για το Σάββατο το βράδυ και όπως πάντα σε ένα τυφλό ραντεβού η αγωνία μου ήταν μεγάλη. Για να μη τα πολυλογώ, όταν πήγα στο ραντεβού, είδα ένα πολύ όμορφο παλικάρι, ελαφρά συνεσταλμένο και ντροπαλό.

Πήγαμε για έναν καφέ για να σπάσει ο πάγος και μετά από λίγο μου πρότεινε να πάμε στο σπίτι του... Εκεί βλέποντας πως είχε μια κάποια αμηχανία, πήρα τα πράγματα στα χέρια μου.

Αφού τον αγκάλιασα και τον φίλησα και άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον γλείφω, άρχισε σιγά - σιγά να λύνεται και να μου κάνει τα ίδια. Όταν τον έγδυσα τελείως, τον σήκωσα όρθιο και τότε απήλαυσαν τα μάτια μου όλο του το μεγαλείο.

Μεγάλες πλάτες, στενή μέση, δυνατούς μηρούς και ένα εργαλείο μεσαίου μεγέθους αλλά πολύ χοντρό. Γονάτισα και πήρα αυτό το υπέροχο καυλί στο στόμα μου. Η βαρβατίλα του σε συνδυασμό με το άρωμα του αφρόλουτρου με εξιτάρισαν.

Άρχισα να ρουφάω τα βαριά μπαλάκια του και με τα χέρια μου κόντεψα να ξεκολλήσω τις ρώγες από το στήθος του.. Εκείνη την ώρα ακούω την πόρτα να ανοίγει και μπαίνουν μέσα στο σπίτι δύο νεαρά παιδιά. Ο αδελφός του και ο ξάδελφος του.

Μόλις μας είδαν τα έχασαν κι αυτοί, γιατί νόμιζαν ότι δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι. Η αμηχανία όλων ήταν έκδηλη.. Ευτυχώς μια και είμαι θρασύτατος, τους προτείνω μεταξύ σοβαρού και αστείου να κάνουμε παρτούζα. Ο Ξάδελφος κόντεψε να πάθει αποπληξία.

Πήγα κοντά του, του κατέβασα το φερμουάρ και αρχίζω να τον χαϊδεύω.. Όταν άρχισε να σκληραίνει το πήρα στο στόμα μου και με νοήματα έφερα τα δύο αδέλφια δεξιά και αριστερά μου..

Από ‘κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.. Το στόμα τα χέρια και η τρύπα μου είχαν πάρει φωτιά. Πήγαιναν εναλλάξ. Να τσιμπουκώνω δύο ταυτόχρονα, μετά ο ένας να με πηδάει από το στόμα, στον άλλο να τραβάω μαλακία και ο άλλος να ξεσκίζει τη τρύπα μου.

Τα προφυλακτικά ένα σωρό, η μυρωδιά του σπέρματος διάχυτη κι εγώ αν και κουρασμένος, χαρούμενος και χορτασμένος, λουσμένος από τα σπέρματα των τριών νεαρών.

Εύχομαι να σας συμβεί κάποια στιγμή στη ζωή σας γιατί η εμπειρία αυτή είναι εξαιρετική...