Στο Αγκίστρι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Τάκη και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήμουν με το Μίμη και την Τούλα στο Αγκίστρι. Τα παιδιά δεν τα ξέρω και πάρα πολύ καιρό (τα γνώρισα από την πρώην κοπέλα μου που ήταν φίλη της Τούλας) αλλά κάνουμε πολύ παρέα. Να σας πω ότι ο Τάκης και η Τούλα είναι ζευγάρι.

Είμαι 19 ετών, 1.79 ύψος, 73 κιλά. Ο Τάκης είναι λίγο μικροκαμωμένος, 1.61 ύψος και 63 κιλά. Η Τούλα είναι στην ηλικία μας, καστανόξανθη, λίγο παχουλή (όχι χοντρή) και αρκετά όμορφη.

Το Σάββατο το πρωί, πήγαμε για μπάνιο σε μια πολύ ερημική παραλία όπου ήμασταν μόνο εμείς. Κάναμε την πρώτη βουτιά και βγήκαμε για ηλιοθεραπεία. Μόλις αποφασίσαμε να ξαναβουτήξουμε, τους πρότεινα να κάνουμε μπάνιο γυμνοί, αν και στην αρχή δίσταζα γιατί ντρεπόμουνα λίγο. Δεν αρνήθηκαν και έτσι βγάλαμε και οι τρεις τα μαγιό και μείναμε γυμνοί. Κάναμε μια βουτιά όλοι μαζί και βγήκαμε πάλι.

Εντυπωσιάστηκα με τον Τάκη, γιατί είχε πολύ μεγαλύτερο πούτσο από μένα παρότι εγώ ήμουν αρκετά ψηλότερος και λίγο πιο σωματώδης. Πρέπει να πω πως αισθάνθηκα και λίγο αμήχανα όταν το σχολίασε αυτό η Τούλα, λέγοντας μου:

-    «Ο κοντός βλέπω σου ρίχνει στ’ αυτιά!»

Εννοώντας τη διαφορά μεγέθους που είχα με το Τάκη. Για να μην τα πολυλογώ, το βράδυ η Τούλα βγήκε με δυο άλλες κοπέλες για ποτό κι εγώ και ο Τάκης κάτσαμε στο δωμάτιο λέγοντας ότι μπορεί πιο ύστερα να πάμε και εμείς γιατί εκείνη την ώρα όντως βαριόμασταν. Μετά από λίγο ο Τάκης έκανε ντους και ξάπλωσε στο κρεβάτι γυμνός για δροσιά, όπως μου είπε και μου είπε να κάνω το ίδιο.

Έκανα λοιπόν ντους και ξάπλωσα δίπλα του κι εγώ γυμνός. Μου ζήτησε να του βάλω αλοιφή, επειδή είχε καεί από τον ήλιο και έτσι άρχισα να του βάζω απαλά στην πλάτη του. Ο πούτσος μου σηκώθηκε και ταράχτηκα, γιατί αν γύριζε και το έβλεπε δεν θα ήξερα τι να του πω. Όμως γυρνώντας και αυτός είδα ότι του είχε σηκωθεί κι εκείνου. Για να σπάσει ο πάγος, μου λέει:

-    «Τις μετράμε να δούμε ποια είναι πιο μεγάλη;»

Εγώ συμφώνησα, αν και ήταν ολοφάνερη η διαφορά που είχαμε. Ακούμπησε τον πούτσο του στο δικό μου και χαμογελώντας μου είπε αν τον ζηλεύω (13 πόντους εγώ και 18 πόντους εκείνος περίπου) και του απάντησα: «Ναι». Ξαφνικά, βρεθήκαμε αγκαλιασμένοι και οι πούτσες μας να τρίβονται συνέχεια. Με μια απαλή κίνηση, με γύρισε ανάσκελα και μου σήκωσε τα πόδια ρωτώντας αν ήθελα ή όχι.

Δεν μπορούσα να φέρω πια αντίρρηση και εκείνος έβαλε τον πούτσο του βαθιά μέσα μου. Με πόνεσε στην αρχή, αλλά μετά από λίγο δεν ήθελα να σταματήσει. Μετά από λίγο, εγώ έχυσα ενώ εκείνος συνέχιζε να είναι μέσα μου. Ο πούτσος μου μετά το χύσιμο, είχε μαζέψει και είχε γίνει πάρα πολύ μικρός και περίμενα να τελειώσει και ο Τάκης.

Πράγματι βγαίνει από μέσα μου, ακουμπάει τον πούτσο του στο ζαρωμένο πια δικό μου και με χύνει. Ο πούτσος μου και τα αρχίδια μου είχαν γεμίσει από τα χύσια του Τάκη. Μόλις κάναμε ντους ξαπλώσαμε πάλι γυμνοί και τον παρακάλεσα να μην πει τίποτα στην Τούλα ούτε και στην κοπέλα που με γούσταρε και ήταν κι αυτή στο Αγκίστρι και μου υποσχέθηκε ότι δεν θα το κάνει…