Πάθος για μαμάδες (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Είμαι 25 χρονών και τα τελευταία χρόνια έχω τρελές καύλες για τις μαμάδες.

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε πιστεύω από τη δική μου μαμά. Σήμερα η μαμά μου είναι 55 χρονών, ωραία γυναίκα με πιασίματα.

Παλαιότερα, όταν βγαίναμε έξω με τη μαμά μου, έβλεπα πολλούς άντρες να καρφώνονται στα βυζιά της, κάτι που με ενοχλούσε, ή ακόμα να της κάνουν και πρόστυχα σχόλια όπως: «Να σου σκίσω την κωλάρα μαμά!», «Ψώλα μαμά!» και τέτοια. Αυτά εμένα όλα μου έμεναν στο μυαλό και σιγά - σιγά με ερέθιζαν.

Ειδικά μια φάση που ήμουν μικρότερος. Θυμάμαι ήμουν με τη μαμά μου στο λεωφορείο, φορούσε φούστα και ένας άνδρας της έβαλε χέρι κάτω από τη φούστα. Αυτή τσίριζε κι αυτός κατέβηκε γρήγορα.

Αυτή η φάση εμένα με είχε ερεθίσει τόσο που τον έπαιξα. Από τότε, άρχισα να έχω τρελές καύλες με μάνες. Έχω τραβήξει πολλές μαλακίες για μάνες φίλων. Να παίρνω κιλοτάκια τους, να τα γλείφω, αλλά και συλλογή από τις μάνες φίλων.

Φυσικά και για τη μαμά μου, που την έχω πάρει μάτι με φίλο στο μπάνιο κι αυτός να μαλακίζεται σαν τρελός για τη μαμά μου, ενώ ανταλλάσαμε κιλοτάκια των μαμάδων μας.

Έβλεπα το φίλο μου να μυρίζει και να γλείφει το κιλοτάκι της μαμάς μου κι εγώ να το παίζω σαν τρελός!

Έτσι, όταν δω μαμά στο δρόμο με βυζάρες, στενά παντελόνια, πέδιλα με κόκκινο νύχι ποδιών και τέτοια, καυλώνω τρελά και τον παίζω γι’ αυτές μετά.

Έτσι λοιπόν, νταραβερίζομαι με μάνες. Αυτή ήταν μια πρόχειρη βιογραφία μου και αν θέλετε θα σας πω και γεγονότα. Μέχρι τότε, τα λέμε…