Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το γαμήσι (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο ματάκιας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις προηγούμενες ιστορίες.

Αυτή εδώ είναι μόλις χθες, γι' αυτό θα συνεχίσω μετά από αυτήν τις υπόλοιπες που έχω δει.

Είχα καυλώσει διαβάζοντας εδώ ιστορίες και πήγα στο δωμάτιο μου να ξεσπάσω. Καταλαβαίνετε. Έτσι ξάπλωσα στο κρεβάτι ξεκούμπωσα το τζιν και άρχισα να παίζω με τον πρησμένο πούτσο μου.

Είχα καυλώσει και σκεφτόμουν πως θα γαμούσα εγώ την μάνα μου. Μετά από όλα αυτά που είχα δει, είχα και εγώ ανώμαλες σκέψεις και εκεί που είχα φτιαχτεί, ανοίγει απότομα η πόρτα! Έμεινα με την πούτσα στο χέρι. Δεν πρόλαβα να σκεπαστώ καν. Είχα ξεχάσει να κλειδώσω την πόρτα.

Ήταν η μάνα μου. Βγήκε και μετά από ένα λεπτό ξαναχτύπησε. Εγώ κοκκινισμένος στα μούτρα, γιατί δεν είναι και το καλύτερο σημείο να σε πιάσουν. Με κοίταξε άφησε τα ρούχα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα. Μου είπε σιγά να ξαπλώσω πίσω και με απαλές κινήσεις μου ξεκούμπωσε το τζιν όπου φώλιαζε ο τώρα πια μαζεμένος πούτσος μου.

Καύλωσα μόλις τον ακούμπησε, αλλά είχα μπερδευτεί κι ακόμα και τώρα δεν ξέρω πως και δεν αντέδρασα. Άρχισε να μου τον παίζει μαλακά, όπως την είχα δει να κάνει σε άλλες πούτσες. Έγινε πέτρινος, μόνο από την σκέψη και σε συνδυασμό με το παίξιμο, έγινε διπλάσιος.

Η μάνα μου χαμογέλασε ενώ εγώ ακόμα είχα ύφος ηλιθίου. Δεν το περίμενα αλήθεια. Μετά από λίγο ένιωσα τα γαργαλιστικά μου χύσια να φτάνουν στα αρχίδια… δύο λεπτά μετά έχυσα σαν τρελός. Σηκώθηκε πήρε τα ρούχα γέλασε και ξεκλείδωσε, ενώ εγώ σκουπίστηκα.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω πως και γιατί το έκανε, αλλά μου άρεσε και θα το συνέχιζα όσο ανώμαλο και αν ακούγεται...

*Για αυτούς που ρωτάνε περιγραφή, είναι 1.78, με κιλάκια, όχι χοντρή, καστανόξανθα μαλλιά μακριά ίσια, βυζάρες και σφιχτό κώλο... Καύλα ε;