Ο νέος σύντροφος της μάνας μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο ματάκιας. Αυτή είναι η δεύτερη ιστορία που γράφω και αφορά τότε που έκανα μάτι. Για να δείτε την πρώτη ιστορία δείτε το «Η φιλοξενία της μάνας μου».

Το μεσημεράκι ήρθε και η μάνα μου από την δουλειά. Μαζί της ήταν ένας γνωστός από την γειτονιά. Είχε ένα συνεργείο. Ήταν 35άρης κι αυτή 39. Εγώ έκανα ότι πάω να κοιμηθώ για να τους αφήσω το πεδίο ελεύθερο.

Ο Θοδωρής φορούσε μόνο μια φόρμα από αυτές που φοράνε στα συνεργεία. Ήταν εμφανώς καυλωμένος και είχε παρατήσει το πόστο του για να ρίξει πούτσο. Έφαγαν και πήγαν στο δωμάτιο. Εκεί πήρα θέση κι εγώ να βλέπω από την κλειδαρότρυπα με τον πούτσο μου πρησμένο.

Φιλιόντουσαν αρκετή ώρα. Εγώ δεν είχα καταλάβει. «Καλά… πούτσος δεν θα πέσει;», σκεφτόμουν.

Όταν ο Θοδωρής ανακάθισε και μπόρεσα να δω, κατάλαβα. Δεν φιλιόντουσαν… απλά η μάνα μου του τον έπαιζε. Ο Θοδωρής είχε καυλώσει πολύ. Μετά ξάπλωσαν, μίλησαν λίγο και η μάνα μου άρχισε να του κάνει πίπα. Όλο μέσα και μετά το τραβούσε αργά έξω.

Ο Θοδωρής άρχισε να φωνάζει:

-    «Ααααχχ! Τι πουτάνα είσαι εσύ;»

Η μάνα μου τον έγλειφε με λύσσα. Σε κάποια στιγμή ο Θοδωρής σηκώθηκε καυλωμένος και την έβαλε στα τέσσερα σαν να την βίαζε. Την έβαλε να προτάξει τον κώλο της και χωρίς καν σάλιο τον έχωσε μέσα αργά αργά. Η μάνα μου άρχισε να φωνάζει:

-    «Ααχχχχ… βγάλ’ τον… Πονάει!»

Εκείνος όμως εκεί… την κοιτούσε λες και είχε μια πόρνη και ένιωθε μάλλον περήφανος που η πούτσα του την πονούσε. Συνέχιζε να σπρώχνει με δύναμη. Ο πούτσος μπήκε όλος μέσα στον κώλο της. Εγώ μαλακιζόμουν σαν τρελός, όσο ο Θοδωρής γαμούσε με τρέλα και κοιτούσε με αυτό το ειρωνικό βλέμμα την μάνα μου που βόγκαγε από το καυλί του.

Της έπιασε τα μαλλιά και άρχισε να γαμάει γρηγορότερα. Κόντεψα να χύσω και σε κάποια στιγμή ο Θοδωρής άρχισε να βρίζει:

-    «Πουτάνα! Πάρ’ τα πόρνη!»

Εκείνη του είπε:

-    «Πιο σιγά… Θα μας ακούσει το παιδί…»

Κι αυτός της ξανάπε:

-    «Και δεν ξέρει τι πόρνη μάνα έχει;»

Καύλωσα κι άλλο… Θα έχυνα αλλά κρατιόμουν. Γαμούσε με δύναμη και όταν έφτασε η ώρα να χύσει τον έβγαλε έξω και μάλλον την έχυσε στο πρόσωπο. Λέω μάλλον γιατί δεν μπόρεσα να δω καλά...

Κάθισαν λίγο κι εκείνη του τον έπαιζε για αρκετά λεπτά. Ξανάχυσε ο Θοδωρής και τα έγλειψε η μάνα μου. Εγώ έχυνα λίγα λεπτά μετά στην τουαλέτα...