Ο Ματάκιας: Η φιλοξενία της μάνας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεν θα πω όνομα. είμαι χρόνιος ματάκιας, από πιτσιρίκος. Τώρα είμαι είκοσι. Μου άρεσε να ξεσπώ τις γενετήσιες ορμές μου κοιτώντας άλλα άτομα να το κάνουν. Βέβαια κι εγώ γαμάω αλλά με καυλώνει να παίρνω μάτι.

Έχω πάρει μάτι όσους μπορώ, αλλά αυτό που με καύλωσε τρελά ένα βράδυ ήταν η μάνα μου. Την έπιασα να κάνει σεξ με κάποιον (έχει χωρίσει με τον πατέρα μου). Της μάνας μου της αρέσει το σεξ και δεν με χαλάει, δικαίωμα της είναι να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι όπως κι αυτή δεν μπορεί να μου κάνει κουμάντο στο δικό μου κρεβάτι.

Μετά τον χωρισμό με τον πατέρα μου, δεν είχε και λίγους συντρόφους. Χαιρόταν να κάνει σεξ και εγώ να μαλακίζομαι κοιτώντας (όταν ήμουν πιτσιρίκος, κοιτούσα, μετά που είχα γκόμενα ξεσπούσα τις καύλες εκεί). Δεν ξέρει ότι παίρνω μάτι, γι’ αυτό το έργο μου "ο Ματάκιας" στα πρώτα μέρη που θα γράψω, παίζει πιο πολύ μάτι της μάνας μου. Μετά θα γράψω και για άλλους.

Η ιστορία αυτή αρχίζει βασικά με τον αδερφό μου που είχε πάει φαντάρος και είχε άδεια. Μαζί στο σπίτι έφερε και ένα φιλαράκι, φαντάρος κι αυτός, Κρητικός, αλλά θα έμεναν λίγες μέρες έξω και δεν συνέφερε να πάει Κρήτη. Έτσι, θα έμεναν για πέντε μέρες στο σπίτι μας. Οι πρώτες μέρες κύλησαν με εμφανή φλερτ από πλευράς της μάνας μου στον Κωστή (τον Κρητικό φιλοξενούμενο). Εκείνος ήταν πιο χύμα. Τι εννοώ; Εκείνη του έκανε τα γλυκά μάτια και αυτός καύλωνε και μου λέει σε μια φάση:

-    «Κοίτα τι μου έχει κάνει η μάνα σου!», δείχνοντας μου το παντελόνι του το οποίο ήταν φουσκωμένο.

Εγώ, αν και χαλάστηκα με το τόσο χύμα, τον αγνόησα. Απλά συνέχισα την δουλειά μου. Η μάνα μου έσκυβε και ξανά έσκυβε μπροστά του. Ο Κρητικός είχε τόση καύλα που της την έπεφτε εμφανώς! Η μάνα μου γούσταρε.

Έτσι, ένα βράδυ, σηκώθηκα να πιω νερό, χωρίς πλάκα τυχαία, και είδα την πόρτα μισάνοιχτη και μέσα κινητικότητα. Είπα: «Ωραία! Θα δούμε πάλι κάτι απόψε!». Κοιτάζω καλά και, να ‘τος ο Κρητίκουλας! Όρθιος με κατεβασμένο το παντελόνι παραλλαγής, και όλη η στολή ξεκούμπωτη και με τον μπερέ στο κεφάλι. Θέλανε και ρόλους τα πουλάκια μου!

Η μάνα μου γυμνή εντελώς, με τις βυζάρες της να τρίβονται στα γόνατα του άλλου… καθώς τον τσιμπούκωνε με λύσσα. Μετά, έβγαλε εκείνος όλα τα ρούχα αλλά του είπε η μάνα μου να μην βγάλει τον μπερέ, την καύλωνε! Της άνοιξε τα πόδια και μπήκε στο μουνάκι της κανονικά με δύναμη! Βόγκαγε η μάνα μου… εκείνος γαμούσε και έβριζε σιγά:

-    «Καριόλα!!! Έτσι! Έτσι!», έλεγε. Αυτό έπιασα από όσα έλεγε.

Εγώ μαλακιζόμουν με τρόπο απ’ έξω και κρατιόμουν με δυσκολία. Την είχε ξεμουνιάσει πολύ! Δεν έλεγε να χύσει, και εκεί που λέω τελείωσε, την αρχίζει από κώλο στα τέσσερα. Ο Κωστής είχε γίνει παπί από τον ιδρώτα. Γάμαγε… η μάνα μου απλά κρατούσε τα κωλομέρια με τρόπο αλλά βόγκαγε δυνατά. Έχυσε στο πρόσωπο ενώ εγώ στην πόρτα…! Πρόλαβα να τα σκουπίσω πριν με πιάσουν...