Καύλα για πάντα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:r

Πάντα μου άρεσε να βλέπω αντρικές πατούσες. Θυμάμαι ότι από μικρός μου άρεσε να χαϊδεύω τις πατούσες μου. Με ευχαριστούσε η αίσθηση, ειδικά όταν μύριζε και η ποδαρίλα μου. Μάλιστα, κάνα δυο φορές, όταν ήμουν μικρός, είχα βάλει την ξαδέλφη μου που ήταν δυο χρόνια μικρότερη να μου τις χαϊδεύει (καθαρές) κι εγώ τις δικές της, αν και προτιμούσα να με χαϊδεύει μόνο αυτή.

Όταν ήρθε η ώρα του στρατού, υπήρχαν πολλές πατούσες και φυσικά "ακατάσχετη" ποδαρίλα, αλλά ήμουν πολύ φοβισμένος και πολύ λιγότερο σεξουαλικά αφυπνισμένος, και δεν τόλμησα πολλά. Δηλαδή, αν πήγαινα τώρα στρατό, θα γούσταρα να μυρίζω τις πατούσες των άλλων και να βλέπω ποιος είναι πιο βρωμοποδαράς. Όχι βρωμιά, βρωμιά, αλλά ποδαρίλα.

Θυμάμαι ότι είχα σταμπάρει ειδικά τους πιο στιβαρούς και πατουσαράδες και με την πρώτη ευκαιρία τα μάτια μου σκάναραν τα πόδια, τα δάχτυλα, την καμάρα. Πριν τρία χρόνια, είχα βρει κάποιον που γούσταρε το ίδιο με μένα. Όταν κανονίσαμε να βρεθούμε, σπίτι του, φορούσα τις ίδιες κάλτσες τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Του έδωσα και γαμώ την ποδαρίλα. Δυστυχώς όμως δεν ήταν του γούστου μου ο τύπος, ήταν λίγο… θηλυπρεπής.

Εγώ βασικά, θα γούσταρα άντρες που να φέρονται αντρικά (φωνή, περπάτημα, στήσιμο, φέρσιμο κ.τ.λ.) άσχετα αν είναι πουτάνες στο κρεβάτι. Που να γουστάρουν να δώσουν και να πάρουν ποδαρίλα, μυρωδιά από μασχάλες... αντρικές μυρωδιές. Καυλώνω πολύ άμα λάχει και το γλείψιμο. Δάχτυλο, δάχτυλο.

Είναι απίστευτη καύλα το γλείψιμο στα πόδια. Αυτό μου έχει τύχει αρκετές φορές. Εκεί που γούσταρα πολύ, ήταν σε άτομα που δεν τους είχε ξανατύχει. Αν δεν γαργαλιέσαι, τότε απολαμβάνεις και γαμώ τις καύλες! Ήμουν τυχερός σε τέτοιες φάσεις αλλά γουστάρω να βρω κι άλλα αντράκια που να γουστάρουν τέτοιες φάσεις, ή και να το δοκιμάσουν. Μαζί και με καμιά αμοιβαία μαλακία, καμιά πιπούλα.

Αφού έχει τόση καύλα και τόση γλύκα να κάνεις φάση με άντρες, γιατί να παραμένεις με αποθημένα; Ποιος άντρας, κάπως φιλήδονος δεν έτυχε να πιάσει στα χέρια του την ψωλή ενός άλλου (ή ποιος δεν το έχει σκεφτεί) και να γουστάρει; Είτε το δείξει στον άλλο, είτε δεν το δείξει για διάφορους λόγους.

Το σίγουρο είναι ότι έχει κι αυτό την καύλα του. Δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο αν του τύχει να κρατάει στα χέρια του, ή καλύτερα στην παλάμη του την πούτσα κάποιου άλλου, και να έχει αυτός την ευκαιρία να την "χειριστεί", να την χαϊδέψει, να την νιώθει να σηκώνεται μέσα το χέρι του, να την παίξει πάνω - κάτω, αργά ή γρήγορα, να βλέπει αυτόν που μαλακίζει να του αρέσει και να παραδίνεται στην καύλα να του βαράει κάποιος μαλακία…

Να βλέπει ότι από το τρομπάρισμα του, κάνει την ψωλή να χύνει πέρα - δώθε, ψηλά και δυνατά όλο το χύσι που ήταν λίγο πριν στα αρχίδια του. Να βλέπει τον άλλο να έχει απολαύσει μέσα την καύλα την "περιποίηση" ή την εξυπηρέτηση, ή την δοκιμή κάποιου άλλου πάνω στην πούτσα του;