Η παρτούζα με τα αδέλφια μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έχω τρία αδέρφια, τον Κώστα, την Γιάννα και την Γιώτα. Εγώ είμαι ο μικρότερος. Μια μέρα η Γιάννα μας Κάλεσε για φαγητό. Πήγαμε όλοι η οικογένεια αλλά στο τέλος μείναμε μόνο τα τέσσερα αδέρφια. Η Γιώτα είχε μεθύσει και μου είπαν να την πάω μέσα στο δωμάτιο να ξαπλώσει.

Όταν την ακούμπησα πάνω στο κρεβάτι αυτή με τράβηξε προς τα πάνω της. Μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μαζί μου έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου. Εγώ στην αρχή σάστισα αλλά μετά ξανασκέφτηκα: «δεν θα το μάθει κανείς». Της έβγαλα το φόρεμα και έμεινε με τα εσώρουχα. Της τα έβγαλα κι αυτά και είδα το καυλωμένο μουνάκι της.

Αμέσως γυμνώθηκα και της τράβηξα το κεφάλι προς τα κάτω. Αυτή ήταν σαν κοιμισμένη αλλά μπορούσε να μου παίζει τον σηκωμένο πούτσο μου. Εκείνη την στιγμή μπήκαν τα αδέρφια μου μέσα. Προσπάθησα να τους εξηγήσω αλλά με σταμάτησαν. Έβγαλαν τα ρούχα τους και μπήκαν κι αυτοί μέσα. Η Γιάννα πήγε στην Γιώτα και της έγλειφε το μουνί ενώ εγώ και ο Κώστας της βλέπαμε και τον παίζαμε.

Μετά η Γιάννα ήρθε καταπάνω μου. Πήρε τον πούτσο μου, τον έβαλα ανάμεσα στα βυζιά της και τον κουνούσε. Ο Κώστας πήγε στην Γιώτα και άρχισε να της βάζει δάχτυλο. Όταν η Γιάννα τελείωσε, πήγε δίπλα στο κομοδίνο, άνοιξε ένα συρτάρι και έβγαλα έναν δονητή 25 πόντους. Τον έβαλε όλο μέσα της κι εγώ μπροστά σ’ αυτήν την εικόνα άρχισα να χύνω. Πήγα μπροστά στην Γιάννα και έχυσα μέσα στο στόμα της.

Ύστερα πήραμε την Γιώτα εγώ από μπροστά και ο Κώστας από πίσω. Η Γιώτα σφάδαζε από τον πόνο. Της είχα ξεριζώσει το μουνί. Ένιωθα ότι ο πούτσος μου έχει φτάσει στο στομάχι της. Τελείωσα και της έδωσα τον πούτσο μου για να τον καθαρίσει απ’ τα χύσια. Την ίδια ώρα ο Κώστας την κάρφωνε τον πούτσο του μέσα στο κωλαράκι της.

Όταν τελείωσε κι αυτός η Γιώτα πήρε και τους δυο πούτσους και τους έβαλε στο στόμα της. Τέλος ζητήσαμε απ’ της αδελφές μας να παίξει η κάθε μια με το μουνί της άλλης. Αυτές δεν μας χάλασαν χατίρι και η Γιώτα έγλειφε το μουνί της Γιάννας ενώ είχε τον δονητή με τα υγρά απ’ το μουνί της Γιάννας μέσα της.

Μόλις τελειώσαμε κάναμε ένα μπανάκι, ντυθήκαμε και κανονίσαμε να ξανασυναντηθούμε για να ξαναδιασκεδάσουμε!