Το καλοκαίρι με τον Λουκά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Σπύρο και είμαι 23 ετών. Είμαι 1.87 και 72 κιλά. Έχω γυμνασμένο σώμα μιας και κάνω κολύμβηση. Είμαι στρέιτ και πάντα είχα σχέσεις με κορίτσια, μιας και είμαι πολύ όμορφος.

Όταν πήγαινα στην τρίτη Λυκείου είχαμε πάει με την τάξη εκδρομή στο Ηράκλειο Κρήτης. Αναγκάστηκα στο δίκλινο δωμάτιο να κοιμηθώ με έναν συμμαθητή μου που δεν τον συμπαθούσα πολύ. Τον έλεγαν Λουκά. Ήταν λίγο χοντρός αλλά τα δυνατά του σημεία για να ρίξει κάποιον ήταν ο κώλος του. Ήταν στρουμπουλός και πολύ ζουμερός.

Καθόμασταν στο σχολείο, πριν την εκδρομή μαζί, και επειδή φορούσε ένα κολλητό μποξεράκι και το τζιν του ήταν χαμηλοκάβαλο φαινόταν ξεκάθαρα το άσπρο του κολλητό μποξεράκι. Μερικές φορές όταν δεν κοίταζε, προσπαθούσα να του αγγίξω τον κώλο αλλά τίποτα. Βέβαια φαινόταν ότι ήταν γκέι από τις κινήσεις του και την συμπεριφορά του.

Στην εκδρομή η πρώτη μέρα κύλησε κανονικά και μερικές φορές στο δωμάτιο όταν είχε φύγει φόραγα ένα μποξεράκι του που μου άρεσε πολύ.

Το βράδυ, όταν πέσαμε για ύπνο, νωρίς, στις έντεκα, τον κοίταζα στον κώλο όλο το βράδυ έτσι όπως ήμασταν γυρισμένοι στο πλάι. Κάποια στιγμή, στις μία αν θυμάμαι, κοιμόμασταν και οι δύο ανάσκελα κι εγώ ξύπνησα. Του έπιασα το χέρι και το έβαλα κοντά στην πούτσα μου η οποία είχε καυλώσει. Είχε γίνει 21 εκ. μιας και την έχω μεγάλη.

Περίμενα να αντιδράσει. Μόλις ξύπνησε εγώ έκανα ότι κοιμάμαι. Όταν είδε ότι είχε βάλει το χέρι του πάνω στα προσόντα μου άρχισε να με χαϊδεύει. Έβαλε το χέρι του μέσα στο μποξεράκι μου και άρχισε να μου τον παίζει άγρια. Εγώ ξύπνησα και του είπα:

-    «Τι κάνεις;»

-    «Δεν σου αρέσει;»

-    «Όχι, εγώ είμαι στρέιτ».

-    «Έλα τώρα Σπύρο».

Τον άρπαξα και τον γύρισα ανάποδα. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω από το μποξεράκι μου και του κατέβασα το δικό του. Όταν φορούσε τζιν δεν φαινόταν η πραγματική απόλαυση του κώλου του. Ήταν ακόμη πιο ωραίος από ότι νόμιζα. Του έχωσα βαθιά τον πούτσο μου. Για πολλή ώρα μπαινόβγαινα μέσα του. Κάποια στιγμή τον γύρισα και του τον έχωσα στο στόμα του. Το πουτανάκι μου τον έγλειφε τέλεια. Έχυσα τελικά στο στόμα του.

Το υπόλοιπο βράδυ μου έπαιρνε πίπα μέχρι να μου πέσει τελείως αλλά ακόμα και τότε ήταν αρκετά ικανοποιητικό το μέγεθος του: 13εκ. Την επόμενη μέρα το πρωί, όταν μπήκα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους, ήρθε μέσα και μου πήρε πίπα. Έτσι του τον έδωσα και στο στόμα αλλά και στην κωλοτρυπίδα του.

Πέρασα τις καλύτερες διακοπές της μέχρι τότε ζωής μου. Μετά πέρασα καλύτερα. Θα έρθουν και άλλες ιστορίες…