Του τα έμαθε όλα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν πριν τέσσερα χρόνια… Εγώ έχω μόλις περάσει φοιτητής στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι Οκτώβριος. Εγώ μέχρι τότε ήμουν ακόμα παρθένος έχοντας όμως διαβάσει αρκετά για το σεξ και έχοντας δει άπειρες τσόντες.

Τότε λοιπόν είχε ένας φίλος μου γενέθλια και έκανε ένα πάρτι έχε καλέσει πολλές φίλες του μια από τις οποίες είναι και το κεντρικό πρόσωπό της ιστορίας μας. Την λέγανε ας πούμε Μαρία (αλλαγμένο όνομα).

Η Μαρία είχε 1.78 ύψος, 100 κιλά, με τεράστιο στήθος, αυτό που λέμε νταρντάνα. Η Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου σαν γυναίκα λόγω το ότι ήταν παχουλή, γιατί μέχρι τότε μου άρεσαν οι αδύνατες.

Έχω λοιπόν πιάσει την κουβέντα με την Μαρία και προσφέρομαι να πάμε διπλά στο σπίτι μου να της γράψω ένα τραγούδι που είχα ενώ αυτή το έψαχνε (όπως μέχρι τότε νόμιζα).

Μόλις μπαίνουμε στο σπίτι μου το οποίο ήταν ένα δωμάτιο εκείνη κλείνει την πόρτα πίσω της και μου λέει:

-    «Τώρα οι δυο μας…!»

Με πιάνει από λαιμό και με κολλάει στον τοίχο. Εγώ μόλις κατάλαβα τι ήθελε από μένα σάστισα τελείως γιατί όπως σας προανέφερα μέχρι τότε ήμουν παρθένος.

Η Μαρία άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Στην αρχή ήμουν αμέτοχος αλλά μόλις ξεκόλλησα άρχισα να την φιλάω κι εγώ με πάθος ενώ το χέρι μου χούφτωνε τα τεράστια βυζιά της. Εκείνη σκύβει και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και παίρνει τον πρησμένο μου πούτσο (ο οποίος είχε φυσιολογικές διαστάσεις 17-18 πόντους) στο ζεστό της στόμα της όπου μου έκανε ένα τσιμπούκι τέλειο! Εγώ δεν άντεξα και τέλειωσα στο στόμα της.

Η Μαρία σηκώνεται και με φιλάει στο στόμα και μου λέει:

-    «Θα με γλείψεις και εσύ;»

Κι εγώ της απαντάω:

-    «Δεν ξέρω πως να το κάνω αλλά το θέλω πολύ. Να μου δείξεις πως να το κάνω…»

Εκείνη μου εξήγησε πως να της κάνω γλειφομούνι και κατάφερα να την κάνω να τελειώσει δύο φορές σε σπασμούς με την γλώσσα μου (ήταν πολύ καλή δασκάλα) μέχρι που άρχισε να μου λέει να σταματήσω, ότι δεν αντέχει άλλο να την γλείφω και ότι ήθελε να με νιώσει μέσα της, πράγμα που έγινε.

Έψαχνα να βρω ένα προφυλακτικό αλλά εκείνη μου λέει ότι δεν θέλει να χρησιμοποιήσω και ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και μπήκα μέσα της και ακολουθώντας τις οδηγίες της. Έκανα αργές κυκλικές κινήσεις ώστε να τρίβω με το εφηβαίο μου την κλειτορίδα της μέχρι που την ένιωσα να τελειώνει και να γεμίζει τον πούτσο μου με υγρά.

Αυτό το πράγμα με καύλωσε πάρα πολύ που έχυσα σχεδόν αμέσως. Μείναμε εκεί αγκαλιά για πολλή ώρα μέχρι που ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος…

Αυτό το βράδυ κατέληξε σε μια σχέση με πολύ - πολύ σεξ. Με έμαθε πάρα πολλά, σχεδόν όλα όσα ξέρω για το σεξ και το ότι τώρα μπορώ να ικανοποιώ όποια γυναίκα κάνει έρωτα μαζί μου, το οφείλω σε εκείνη.