Πάλι με την ανιψιά (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Σας έχω γράψει άλλες τρεις ιστορίες με την ανιψιά μου. Εγώ είμαι στα πενήντα κι αυτή στα δεκαοκτώ και κάτι. Σκέτη καύλα το μικρό. Βασικά εγώ την ξεπαρθένιασα πριν κανένα χρόνο, και μετά από λίγο καιρό κάναμε και παρτούζα με ένα φίλο μου.

Πριν από καμιά δεκαπενταριά μέρες, είχανε έρθει οικογενειακώς επίσκεψη γιατί είχαμε μια γιορτή. Όταν κάποια στιγμή το μεσημεράκι έπρεπε να πάμε για νάνι, μου κλείνει πονηρά το μάτι και μου λέει:

-    «Θείε έχεις καιρό να… Άμα γουστάρεις, εγώ εδώ είμαι κι έχω τρομερές καύλες!»

Φύγανε όλοι για ύπνο. η γυναίκα μου με τη μάνα της πήγανε στην κρεβατοκάμαρα, ο πατέρας της στο δωμάτιο των ξένων, εγώ υποτίθεται ότι θα κοιμόμουνα στον καναπέ και η μικρή στο γραφείο μου που είχε ένα καναπέ κρεβάτι. Όλα μια χαρά!

Πήγε στο μπάνιο και με φώναξε. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνάκι της. Ήταν ήδη μουσκεμένο. Της έβαλα δυο - τρία δάχτυλα και της έδωσα ένα παθιάρικο γλωσσόφιλο. Ανατρίχιασε από ηδονή. Την γύρισα στο νιπτήρα. Της σήκωσα τη φουστίτσα, της έβαλα κωλοδάχτυλο. Αυτή τούρλωσε το ωραίο της κωλαράκι κι εγώ σαν καλός θείος που είμαι την τον κάρφωσα στο κωλαράκι. Έκανε σαν αγρίμι. Κούναγε ρυθμικά τον κώλο της μέχρι που την έχυσα.

Μετά την πήρα αγκαλιά και την πήγα στο γραφείο, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Φοβήθηκα μήπως μας πάρουνε χαμπάρι. Της λέω:

-    «Πάμε στην αποθήκη τού κήπου μας».

Πήγαμε. με άφησε και την έγδυσα και κοιτώντας με στα μάτια και περιμένοντας να γευθώ τούς χυμούς του κορμιού της, με έγδυσε κι αυτή και κόλλησε πάνω μου σαν βεντούζα. Τη σήκωσα, την έβαλα πάνω στο τραπέζι που έχουμε εκεί για να κάνουμε δουλειές και μου στήθηκε σαν τσουλάκι. Με κοιτούσε παρακλητικά και μου έλεγε με τα ματάκια της.

-    «Πάρε με σε παρακαλώ. Σε θέλω».

Να μην σας τα πολυλογώ, την γάμησα πολύ δυνατά, τρεις φορές, μια από το μουνί μια από τον κώλο και μια της γάμησα το στόμα. Αυτή τη φορά ήταν ανεπανάληπτη! Και μου το είπε κιόλας.

-    «Θείε, όσο γαμιέμαι μαζί σου, τόσο πιο πολύ μου αρέσει το γαμήσι και τόσο πιο πολύ σε θέλω! Σκέφτομαι να παρατήσω και τον γκόμενο μου γιατί δεν θέλω να σε κερατώνω με άλλον…»

Άντε να δούμε πως θα ξεμπλέξω με αυτήν την κατάσταση, όχι δηλαδή ότι δεν μου αρέσει… μου αρέσει και πολύ μάλιστα! Και με εξιτάρει το γεγονός ότι μια κοπελίτσα της ηλικίας της, όχι μόνο με γουστάρει αλλά και λιώνει μαζί μου. Αυτά είναι που λένε, ποτέ δεν φταίει ο φονιάς. Τα λέμε.