Με μια αρσενική πουτάνα (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στο σεξ πάντα μου άρεσε ο ενεργητικός ρόλος και με τα δυο φύλα. Παρόλο που είμαι παντρεμένος ήθελα πολύ να γαμήσω ένα ωραίο ανδρικό κωλαράκι. Έτσι αποφάσισα να ψάξω για κάποιον παθητικό άνδρα μέσα από το ίντερνετ.

Πολύ σύντομα βρέθηκα να μιλάω με αρκετούς άνδρες που ήθελαν να γαμηθούν και το μόνο εμπόδιο ήταν να βρω έναν τρόπο να κάνω ένα ταξίδι. Πράγματι, μετά από λίγες μέρες προέκυψε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αφού συνεννοήθηκα με έναν άνδρα γύρω στα 35, 1.80 ύψος και αρκετά αδύνατο, κλείσαμε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού ούτε εκείνος ούτε εγώ είχαμε χώρο. Παρόλο που ήταν ένας άνδρας εντελώς φυσιολογικός και μάλιστα παντρεμένος, μου είπε ότι για πάρτη μου θα γινόταν μια σωστή γυναίκα. Το ραντεβού ήταν για τις δέκα το βράδυ.

Η ώρα έφτασε και χτύπησε η πόρτα του δωματίου μου. Άνοιξα και είδα μπροστά μου έναν άνδρα που σε τίποτα δεν ξεχώριζε από μια γυναίκα. Χωρίς να χάσω χρόνο, μια και θα έμενε μαζί μου μόνο 2 ώρες βάζω το χέρι μου κάτω από την πολύ κοντή φούστα που φορούσε κι άρχισα να χαϊδεύω το αδύνατο κι εντελώς άτριχο κωλαράκι του.

Μετά από λίγο, του κατεβάζω την φούστα και το καλσόν που φορούσε κι έχωσα την γλώσσα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα του και την έγλυφα σαν λυσσασμένος. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που δεν άντεχα άλλο… βάζω την όχι και μεγάλη πούτσα μου στο στόμα του κι άρχισα να του το γαμάω. Ύστερα από δέκα λεπτά γαμήσι στο στόμα του, έχυσα και η πουτάνα μου τα κατάπιε όλα.

Μετά, τον έστησα ανάσκελα με τα πόδια σηκωμένα, φόρεσα ένα στραπόν και το κάρφωσα πολύ απότομα μέσα στο κωλαράκι του… Εκείνος φώναζε και ούρλιαζε και μου έλεγε συνέχεια:

-  "Αχ! Έτσι θέλω! Κάνε με απόψε γυναίκα!"

Αφού συνεχίστηκε αυτό για είκοσι λεπτά περίπου, ξάπλωσα κι εκείνος ήρθε να μου κάνει πίπα. Πάνω από είκοσι λεπτά έγλειφε την πούτσα και τα αρχίδια μου, ώσπου είχα ξανακαυλώσει. Τον ξανά στήνω ανάσκελα και καρφώνω την πούτσα μου στην κωλοτρυπίδα του, η οποία είχε ανοίξει για τα καλά. Πολλές φορές μου ήρθε να χύσω, αλλά ήξερα πως να κρατηθώ για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η απόλαυση.

Μετά από μισή ώρα, δεν άντεξα κι έχυσα μέσα στον κώλο του και μετά έβλεπα την κωλοτρυπίδα του να χύνει το σπέρμα μου. Η ώρα είχε ήδη πάει δώδεκα κι εκείνος έπρεπε να πάει σπίτι του για να κάνει στην γυναίκα του ότι έκανα εγώ σ' αυτόν.

Ήταν ένα από τα ωραιότερα γαμήσια που έχω κάνει, αφού το πουτανάκι ήξερε στο κρεβάτι να μετατρέπεται σε πραγματική γυναίκα. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανά γαμήσω αυτό το υπέροχο κωλαράκι.