Η πρώτη φορά στα δεκαοκτώ (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν δεκαοκτώ χρονών, παιδάκι ακόμα, που όμως από καιρό άρχισα να κοιτάω χαμηλά τους συμμαθητές μου.

Μια μέρα ήρθε ένας ξάδερφος μου, λοκατζής από Αθήνα, να μας δει. Η μαμά του είπε να κοιμηθεί μαζί μου και να μου πει μερικά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνος έκανε μπάνιο, κι έμεινε μόνο με το σλιπάκι του. Έτσι ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε να μου αφηγείται πως γάμησε την πρώτη πουτάνα σε μπουρδέλο.

Καθώς μου μιλούσε η πούτσα του διαγράφονταν σκληρή κάτω από το σλιπάκι του. Το μάτι μου καρφώθηκε στο καυλί του. Έσκυψα να του πω δήθεν κάτι στο αφτί και με το χέρι μου ακούμπησα την ψωλή του. Τότε την είδα να προβάλλει έξω από το σλιπ. Μου δικαιολογήθηκε πως είχε πολλές καύλες γιατί είχε να γαμήσει ένα μήνα κωλαράκι! Έτσι μου εξομολογήθηκε πως λαχταρά κωλαράκια είτε αντρικά είτε γυναικεία.

Αυτό ήταν! Πήρα φωτιά.

-    «Σαν αυτό;», τον ρώτησα και με μια κίνηση κατέβασα το βρακάκι μου στα γόνατα.

Μόλις είδε τη σουφρίτσα μου κόλλησε πίσω μου κι άρχισε να μου γλείφει το λαιμό. Με μια βουτιά μέσα στην κουβέρτα βρέθηκε με το καυλί του στο στόμα. Βόγκηξε από καύλα και με δυο λόγια μου εξήγησε πως πρέπει ένας καλός πουστράκος να ικανοποιεί το γαμιά του. Εκτέλεσα τις οδηγίες του πρόθυμα καθώς είχα μέσα μου την πουστιά.

Σε λίγο έβαλε τη γλώσσα του στο κωλαράκι μου κι άρχισε να με γαμάει μ’ αυτήν. Μου είπε ότι μοιάζει με μουνάκι.

-    «Τότε μπες μέσα…», του είπα - αν και κόκκινος από ντροπή.

Δεν έχασε ευκαιρία. Πολύ προσεκτικά άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Ένιωσα ένα κάψιμο στο κωλαράκι μου αλλά εκείνο το βράδυ ήθελα να φάω πούτσο. Τον διευκόλυνα με ελιγμούς να τρυπώσει μέσα μου αν και η καύλα του ήταν τέτοια που έχυσε πολύ γρήγορα κι εγώ είχα λίγο αίμα.

Μου εξήγησε πως έτσι είναι η πρώτη φορά κι ότι την επόμενη θα μου αρέσει. Τότε τον ευχαρίστησα με μια πίπα φοβερή σαν έμπειρη πούστρα πια. Με έχυσε στα μάτια και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί, πολύ πρωί, τον ξύπνησα με μια γλυκιά πίπα κι εκείνος έχυσε μέσα στο στόμα μου.