Ποδόσφαιρο για πολλές καύλες (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Μπάμπης, είμαι είκοσι ετών και πηγαίνω για ποδοσφαιράκι συχνά στο γυμναστήριο του σχολείου, όπου με κάποιο μικρό ποσό μας μάθαινε κάποιος. Είχαμε βέβαια αγοράσει στολές αν και δεν ένιωθα άνετα, σορτσάκι μαύρο και μπλούζα άσπρη. Ένιωθα σαν βουτυρομπεμπές αλλά τι να κάνουμε;

Ήθελα να ρίξω μια κοπέλα εν τω μεταξύ την Βίκυ, η οποία έλεγε ότι ξέρει περισσότερα, αλλά επίσης ήταν απίστευτα τολμηρή. Έτσι, η ιστορία έχει ως εξής: θα κάναμε έναν αγώνα. Αν έχανα, θα έκανα ότι μου ζητούσε η ίδια, αν έχανε εκείνη και της το είπα μπροστά σε όλους, θα μου έκανε τσιμπούκι. Δέχτηκε, αν και νομίζω ότι γούσταρε την πίπα.

Έτσι αρχίσαμε. Εγώ πάλευα σαν το σκλάβο. Δεν ήθελα να χάσω με τίποτα γιατί βάση αυτό που ζήτησε εκείνη θα ζητούσα κάτι ακόμα πιο τρελό για μένα και σίγουρα δεν θα την περιλάμβανε μέσα. Αρχίσαμε τα πεναλντάκια. Στα δέκα, όποιος έβαζε τα περισσότερα κέρδιζε. Άφησα πρώτα αυτή. Στα δέκα έβαλε τα οκτώ. Την είχα άσχημα αν δεν έβαζα παραπάνω γιατί η Βίκυ είναι σκληρή παίκτρια στα στοιχήματα. Βλέπετε δεν ήμουν το πρώτο της στοίχημα.

Σε έναν άλλον, είχε βάλει στοίχημα και το έχασε ο άλλος και έβαλε μέχρι μέσα έναν στυλό (από τους χοντρούς χα χα) στον κώλο του, μπροστά σε όλους! Βέβαια δεν τον άφησε μέσα. Ήταν θέμα για πολλούς μήνες μετά έτσι, δεν πίστευα ότι θα έδειχνε επιείκεια σε μένα. Άρχισα… μπήκε το πρώτο… το δεύτερο… το τρίτο το έχασα.

Άρχισα να πανικοβάλλομαι! Τελικά, έβαλα 9 στα 10! Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη!

-    «Πάμε μέσα! Ελάτε παιδιά!», είπα και η Βίκυ ακολούθησε μάλλον φτιαγμένη, παρά λυπημένη.

Μου τον έβγαλε από το σορτσάκι και άρχισε να γλείφει μπροστά σε όλους και σε όλες τις ερεθισμένες - ερεθισμένους! Ήμουν και ψιλομαυρισμένος από τον ήλιο και ο πούτσος μου έκανε αντίθεση με την άσπρη μπλούζα. Σαν να ήταν πούτσα αράπη φαινόταν!

Η Βίκυ τον ρούφαγε λυσσασμένα! Όλοι είχανε μείνει μαλάκες! Μερικοί αποτραβήχτηκαν σε κάτι γωνίες γυρισμένοι. Τον παίζανε σίγουρα. Εγώ φορούσα και το γάντι του τερματοφύλακα και την έσπρωχνα πάνω στον πούτσο…

-    «Όλο μέσα!», είπα και εκείνη χαμογέλασε.

Το απολάμβανε η πουτανίτσα σίγουρα! Έτσι, της είπα λίγο πριν χύσω:

-    «Έλα για το τελείωμα. Θέλω να μου κάνεις deep…»

Εννοώντας να τον πάρει όλον μέσα στο στόμα. Το έκανε σιγά - σιγά. Τον έβαλε όλον στο στόμα. Πρέπει να είχε φτάσει βαθιά. Άρχισα να χύνω μέσα. Εκείνη φυσικά έβηξε, με έσπρωξε… (τα χύσια τα υπόλοιπα στάζανε κάτω) και είπε:

-    «Πόσο μαλάκας είσαι;», και έτρεξε στην τουαλέτα.

Καύλωσα που την έχυσα μέσα - μέσα.