Σαδομαζοχισμός με τον μπρατσαρά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα άρχισαν στα 22. Είχα πάει διακοπές με την παρέα μου. Όλα ήταν τέλεια! Περνούσαμε μια χαρά. Ένα βράδυ αποφασίσαμε να πάμε σε ένα μπαρ για διασκέδαση. Εγώ έκανα τον άρρωστο. Ήθελα να πάω σε ένα γκέι μπαρ εκείνη τη νύχτα.

Ξεκίνησα λοιπόν και στη συνέχεια πέρναγα τέλεια! Είχα γνωρίσει και ένα κούκλο με πολλά μαλλιά, τον Μάκη. Μιλάγαμε για πολύ ώρα μέχρι που μου πρότεινε να πάμε σπίτι του. Εγώ δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόλις φτάσαμε, μου είπε να κάτσω μαζί του στον καναπέ.

Ο τύπος ήταν πολύ καύλα! Μου άρεσε πολύ γιατί είχε πράσινα μάτια και έκανε body building. Έτσι όπως μιλάγαμε για ποδόσφαιρο, άρχισε να χαϊδεύει το πουλί του. Εγώ τον κοίταζα με περιέργεια.. Μου είπε να του τον πιάσω. Το έκανα. Τον είχε πολύ μεγάλο!

Τελικά, αποφασίσαμε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα να το κάνουμε. Μόλις αντίκρισα την κρεβατοκάμαρα, έμεινα! Είχε αλυσίδες, μαστίγια, λάτεξ εσώρουχα, όργανα βασανιστηρίων και άλλα πολλά.

Με έβαλε να φορέσω ένα δερμάτινο αλυσιδωτό εσώρουχο. Εγώ υπάκουσα. ξέρετε, μου αρέσουν οι ανωμαλίες. Τότε, φόρεσε αυτός ένα στρινγκ και άρχισε να με βαράει με το μαστίγιο. Πόναγα αλλά μου άρεσε.

Μετά του πήρα τσιμπούκι. Τρελάθηκα από την ηδονή! Τα ζεστά χύσια έμπαιναν στο στόμα μου. Μετά, για να μου ανοίξει τον κώλο, μου έβαλε ένα πράγμα σαν πέος με καρφιά.

Πέθανα από τον πόνο! Έτρεχαν αίματα. ύστερα, μου τον έχωσε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Μου άρεσε πάρα πολύ! Σπάραζα από ηδονή. Μετά με έβριζε. Τρελαινόμουν!

Μου άρεσε ο σαδομαχισμός! Στο τέλος με μαστίγωσε και έφυγα. Ξημέρωνε. Αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη! Ειδικά το σώμα του.