Το σκλαβάκι μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Στέλιος και είμαι δεκαοκτώ ετών. Ήμασταν στο σπίτι μου και πίναμε ποτό με την Γεωργία. Ξαφνικά της είπα ότι ήθελα να την σκίσω και μου είπε ότι θα της άρεσε. Την πήγα στην κρεβατοκάμαρα και της έδεσα τα πόδια και τα χέρια με τις χειροπέδες που είχα.

Δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε. την έστησα στα τέσσερα και της είπα ότι από δω και πέρα θα με λέει Αφέντη. Της άρεσε και έτσι την ξάπλωσα και της έκανα ένα γλειφομούνι που καύλωσε και με ευχαριστούσε. Μου είπε και ότι ήταν παρθένα από το κωλαράκι τις εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία, έβαλα ένα δονητή στο μουνάκι της και μπήκα με την μια στο κωλαράκι της.

Φώναζε συνέχεια το πουτανάκι και μου έλεγε να βγω αλλά, την φίμωσα με το στρινγκάκι της. Την γαμούσα πολύ βίαια και γούσταρε που την έπαιρνε το πουτανάκι.

Μετά από κανένα δεκαπεντάλεπτο αφού την είχα σκίσει, της έβγαλα το στρινγκάκι από το στόμα και την έβαλα να καθίσει στα πόδια μου αλλά, εκείνη δεν μπορούσε να καθίσει γιατί πονούσε ο κώλος της.

Έτσι, έμεινε όρθια, δεμένη και εξευτελισμένη παρακαλώντας με να την χύσω στο στόμα της. Αλλά εγώ, επειδή ήθελα να την βασανίζω, την έβαλα να βλέπει πως έπαιζα τον πούτσο μου και τελικά έχυσα μέσα σε ένα ποτήρι.

Την έβαλα να τα πιει και της έπεσαν μερικά χύσια στο πόδι μου. Την διέταξα να τα γλείψει κι αυτή το έκανε σαν καλό σκυλάκι.

Μετά, την έλυσα και της έκανα ένα μπανάκι, γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει από το γαμήσι. Ήταν το καλύτερο σκλαβάκι μου. Εικοσάχρονο και πουτανάκι.

Μετά, πέσαμε για ύπνο γιατί το πρωί θα της έκανα πιο σκληρά σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.