Ο ανιψιός της γυναίκας μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στα 28, παντρεμένος και από ότι μου έχουν πει πολλές φορές πολύ αρρενωπός και σέξι. Έχω διαβάσει αμέτρητες γκέι ιστορίες εδώ μέσα και έχω τραβήξει ακόμα πιο πολλές μαλακίες διαβάζοντας τες.

Αυτά που σας γράφω έγιναν πριν περίπου τρεις εβδομάδες. Μένω στο νομό Ηλείας και πιο συγκεκριμένα Πύργο. Είχε κατέβει από το χωριό η ξαδέλφη της γυναίκας μου μαζί με το δεκαοκτάχρονο γιο της για τα ψώνια του Πάσχα. (Πάντα είχα και έχω αδυναμία στα σχετικά μικρά - αδύνατα και άτριχα αγόρια).

Το βράδυ κοιμηθήκαμε εγώ μαζί με τον, ας πούμε Αλέξη, και η γυναίκα μου με τη ξάδερφοι της για να πουν τα γνωστά κουτσομπολιά.

Ο Αλέξης κατευθείαν έβγαλε όλα τα ρούχα και έμεινε μόνο με το μποξεράκι. Εγώ πραγματικά νόμιζα ότι θα ντρεπόταν. Το ίδιο έκανα κι εγώ λόγω ζέστης. Όταν τον είδα, καύλωσα αλλά προσπάθησα να το κρύψω και έπεσα τάχα κουρασμένος απευθείας για ύπνο.

Κατά τις δυο σηκώθηκα, δήθεν για νερό, και όταν επέστρεψα τυχαία, τον πήρα λίγο αγκαλιά. Το χέρι μου πήγε πάνω στο καυλί του που ήταν ήδη σηκωμένο. Γύρισα πλευρό και τουρλώθηκα, δήθεν επάνω του. Άρχισε να με ρωτάει μετά από λίγο αν κοιμάμαι, αλλά εγώ δεν απάντησα.

Τότε, άρχισε να με χαϊδεύει και να τρίβει τον πούτσο του επάνω στη σχισμή μου, πράγμα που παραλίγο να με κάνει να ουρλιάξω από καύλα! Μετά από λίγο, γύρισα πλευρό και χώθηκα κάτω από το σεντόνι. Αυτός πήρε το κεφάλι μου και το οδήγησε στο καυλί του και μου το έχωσε μέσα. Στην αρχή, εγώ έκανα πως δε καταλάβαινα τι γινότανε, οπότε πήρε θάρρος και κούναγε ρυθμικά το κορμί του.

Δεν πρέπει να άντεξε πάνω από τρία λεπτά, τον έβγαλε έξω και έχυσε στο πρόσωπό μου. Τότε, έκανα δήθεν ότι ξύπνησα και τον είδα να έχει γίνει κατακόκκινος από ντροπή. Του είπα ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι από καιρό γούσταρα κι εγώ να κάνουμε κάτι γιατί μου άρεσε πάρα πολύ. Χωρίς να χάσει ώρα, χώθηκε από κάτω και μου έκανε αυτός πίπα και τα ήπιε όλα!

Μου εξήγησε μετά ότι ήταν η πρώτη του φορά και ότι πολλές φορές τον έπαιζε και με σκεφτόταν. Τελικά, μετά από λίγο, πέσαμε για ύπνο και το πρωί προσποιήθηκε τον άρρωστο και έμεινε σπίτι. Με πήρε τηλέφωνο και πήγα σπίτι και κάναμε έρωτα ο ένας στον άλλον. Εγώ το έχω ξανακάνει αλλά για τον Αλέξη ήταν η πρώτη φορά.

Περάσαμε τέλεια και από εκείνη την ημέρα περιμένω πότε θα κατέβει να το κάνουμε πάλι, γιατί την πρώτη φορά ήταν λίγο βιαστικά και δεν το χαρήκαμε όσο θέλαμε.