Ο πιο όμορφος οργασμός της ζωής μου! (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έφτασα στο σπίτι του γύρω στις έντεκα το βράδυ. Άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ και με περίμενε ένας μικρός δρόμος προς το διαμέρισμα γεμάτος ροδοπέταλα. «Πολύ ρομαντικός!», σκέφτηκα.

Ακολούθησα το μαδημένο τριαντάφυλλο προς την μισάνοιχτη πόρτα. Μπήκα μέσα με έναν απίστευτο αέρα, σαν να είχα ξαναπάει. Με περίμενε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πλάι στο δικό του και μια ιδέα από γνωστό αντρικό άρωμα.

-    «Σε περίμενα πως και πως να έρθεις!», είπε και με φίλησε με τον τρόπο -τον γαμημένο εκείνο τρόπο- που με τρέλαινε από την αρχή.

Με έσπρωξε στον χαμηλό καναπέ που είχε στο σαλόνι. Δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα. Δεν με ένοιαζε όμως. Το μόνο που ήθελα τρελά εκείνη τη στιγμή ήταν να γαμηθώ μαζί του. Έβαλε το χέρι κάτω από την φούστα και ξεκούμπωσα το παντελόνι του.

-    «Θέλω να σε γλείψω…», είπα και γονάτισα στον καναπέ.

Κάπνιζα, έπινα κρασί και τον έγλειφα ενώ τον κοιτούσα στα μάτια. Αυτή ήταν η πιο ερωτική στιγμή που είχα ζήσει μέχρι τότε.

-    «Είσαι εκφυλάκι; Πώς το κάνεις αυτό; Με τρελαίνεις! Το κάνεις και σε άλλους; Τρελαίνεις κι άλλους έτσι;»

-    «Όχι… τρελαίνω μόνο εσένα! Θέλω να σε γλείφω πάντα έτσι...»

Το κρασί τώρα κυλούσε πάνω του ενώ κάπνιζα το τσιγάρο μου… ενώ τον έγλειφα!
Δεν άντεξε… με γύρισε και μπήκε μέσα μου ενώ σπάραζα από ηδονή. Ο πιο όμορφος οργασμός της ζωής μου! Ακολούθησαν κι άλλοι… δακρύβρεχτοι. Μα κανένας δεν ήταν σαν τον πρώτο.

Ανάμεσα στα βρεγμένα σεντόνια και στα επόμενα πρωινά, τον συνάντησα αρκετές φορές από τότε. Ο έρωτας μαζί του ήταν διαφορετικός. Είχε χημεία, είχε κραυγές ηδονής και καυλωμένες ματιές… μέχρι το πρωί. Μέχρι το επόμενο βράδυ… αργά…